| Què és VilaWeb? - Publicitat - Correu - Versió text - Mapa web - English |
| Notícies | Xats - Fòrums - Enquestes | dissabte, 11 de maig de 2024

 RAIMON CANTA ESPRIU

Raimon fa una tanda de recitals a la Sala Fabià Puigserver del Teatre Lliure de Barcelona dedicada íntegrament a Salvador Espriu. Del 29 de maig a l'1 de juny de 2003. Els concerts porten per títol "Raimon canta Espriu" ja que totes les cançons es basen en l'obra del poeta d'Arenys.
Concretament el cantant de Xàtiva oferirà vint-i-dos poemes. D'ells dotze formen part del cicle "Cançons de la roda del temps" i només han estat cantats en públic en dues ocasions.
Entre la resta de les cançons que s'oferiran destaquen títols com "Inici de càntic en el temple", "He mirat aquesta terra", "Indesinenter" o "I beg you pardon".
La relació entre Raimon i Espriu va començar el 1963 quan va musicar "Cançó de capvespre" i es van conèixer personalment.


Us oferim un llistat de webs relacionades amb Raimon i Salvador Espriu:



 
  COMPRA LA TEUA ENTRADA

Si ho voleu així podeu comprar la vostra entrada pels concerts des d'aquesta pàgina.
Punxeu sobre aquest enllaç i anireu a la web de Telentrada.
La pàgina anirà carregant-se tota sola fins arribar a la selecció de dia, que l'haureu de fer vosaltres. A continuació us demanaran un número de targeta i el vostre mail o telèfon.
Si voleu aconseguir un descompte del 25 per cent sobre el preu de l'entrada abans de punxar aquest enllaç anterior haurieu de registrar-vos com usuaris de telentrada. Per a fer-ho punxeu aquí.
L'entrada la podreu replegar als caixers automàtics de Caixa Catalunya fins a 24h abans de començar l'espectacle o bé a la taquilla del recinte.




   
Una producció de Partal, Maresma & Associats. 1995 (La Infopista) - 2000