| Què és VilaWeb? - Publicitat - Correu - Versió text - Mapa web - English |
| Notícies | Xats - Fòrums - Enquestes | divendres, 29 de març de 2024

 LLUÍS LLACH A VALÈNCIA

Lluís Llach torna a tocar a València aquest dijous dia 20 de febrer de 2003, dins la gira de presentació del seu disc "Jocs".
"Jocs", és el primer disc de la seva nova etapa amb la multinacional BMG-Ariola. I ha triat, molt a consciència, la cançó Neofatxes globals com a primer senzill. «¿Que qui són aquests neofatxes a qui faig referència? És claríssim: la gent del Partit Popular, que des que té la majoria absoluta es mostra tal com és», ha assegurat Llach en ser preguntat sobre el significat de la mateixa. «Estic més que fart que tots siguem tan correctes i ningú digui res. Per això he demanat que aquesta peça sigui el single promocional. Serà un plaer pensar que es radiarà un boig cridant "neofatxes de sempre / neo-fatxes per sempre"»
L'elapé s'obre amb Un no sé què «els nous cretins, cabdills d'un ordre corroït i vell» i es tanca amb Ara mateix, una nova revisió d'un llarg poema de Martí i Pol que ja va interpretar a I amb el somriure, la revolta (1982). Pel mig cançons d'amor i intimistes, entre les quals figuren Fabià, dedicada al creador i escenògraf Fabià Puigserver (l'ànima del Teatre Lliure); Ens veiem a Folegandros, escrita per al traductor Eudald Solà, i Vell és tan Bell, una lletra sobre l'amor a la tercera edat, inspirada en una relació que el seu pare va viure quan estava greument malalt. De totes maneres, Llach en va destacar una entre totes: Si un adéu d'amor fos encara amor, «la cançó d'amor més utòpica», diu, que ha escrit mai.


 
  COMPRA LA TEUA ENTRADA

Si ho voleu així podeu comprar la vostra entrada des de VilaWeb.
Punxeu sobre aquest enllaç i anireu a la web de Telentrada.
Una vegada en la pàgina punxeu sobre Acceptar i anireu a una altra pàgina, on podeu indicar quantes entrades voleu. El preu de cada entrada és de 20 euros. A continuació us demanaran un número de targeta i el vostre mail o telèfon.
L'entrada la podreu replegar als caixers automàtics de Caixa Catalunya fins a 24h abans de començar l'espectacle o bé a la taquilla del recinte.





  MÉS INFORMACIÓ

+ La web oficial de Lluís Llach.
+ Tota la informació sobre el disc Jocs
+ Les lletres de les cançons
+ Les altres webs sobre Lluís Llach
+ El Palau de Congressos de València


  TELENTRADA

Podeu aconseguir més entrades d'altres espectacles a la web de Telentrada


   
Una producció de Partal, Maresma & Associats. 1995 (La Infopista) - 2000