| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 18 de maig de 2024


dilluns, 23 de febrer de 2009
>

Lliçó magistral de Roca i Ruscalleda




Els guardonadíssims cuiners Joan Roca de Girona i Carme Ruscalleda de Sant Pol de Mar van oferir ahir a la tarda una lliçó magistral de cuina. Els cuiners van presentar dos menús amb calçots, tòfona i pèsols. Ruscalleda va presentar una calçotada gelada, uns pèsols guisats amb peix aranya i tripa de bacallà amb tòfona i cigrons. Roca va fer una torrada amb escalivada de calçots, anxova i mantega de tòfona, uns ravioli líquids de pèsols amb gambes i un suflé de tòfona amb fum d'alzina.

D'altra banda, ahir també es va fer el lliurament dels premis El Millor Aparador Gastronòmic, un acte convocat per l'Eix Comercial El Centre de Girona. El primer premi, lliurat pel president d'El Centre, Josep M. Noguer, i Ferran Adrià, va ser per la botiga de joguines Zeppelin.



 NOTÍCIES RELACIONADES

>Rècord al Fòrum Gastronòmic, amb més de 16.000 visitants

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.