| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 28 d'abril de 2024


dissabte, 5 d'abril de 2008
>

Ribepeix i Ribefood




Els investigadors van insistir que els nivells de metalls pesants obtinguts al laboratori són uns resultats molt semblants als detectats en productes d'altres zones de Catalunya i del món. De fet, van remarcar que el seu impacte en la població varia depenent de la dieta setmanal, però també de l'edat i del pes de cada persona. Per això, el laboratori de toxicologia i salut mediambiental de la URV ha posat en funcionament dos portals a internet, Ribepeix i Ribefood, que permeten que cadascú puga calcular els riscos i els beneficis de menjar peix, mariscos, fruites, verdures o qualsevol altre tipus de producte alimentari. Ferré va precisar que cal evitar concentracions altes d'arsènic en xiquets petits i en les persones majors de 65 anys. Amb tot, va deixar clar que els diferents elements analitzats feien baixar molt els possibles riscos cancerígens.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>La contaminació de l'aigua de l'Ebre no afecta la pesca ni els aliments del territori

>Un país d'arsènic

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.