| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 23 d'abril de 2024


dilluns, 24 de setembre de 2007
>

La simpatia de Gere i les mentides als EUA




Afirmant que no sap què vol dir ser una estrella del cinema, tot i que havia arribat la nit abans en avió privat, demanant com es remena el te verd, reconeixent que Chicago és la pel·lícula amb la qual s'ha divertit més de les que ha rodat, manifestant que recolliria el premi Donostia amb humilitat i gratitud, Richard Gere va crear un corrent de simpatia en la roda de premsa multitudinària que va protagonitzar ahir a la tarda a Sant Sebastià. A més de recollir el premi Donostia pel conjunt d'una carrera, cosa que va dur-lo a comentar la seva estranyesa perquè considera que no ha arribat ni a la meitat del que espera fer, l'actor va aprofitar-ho per presentar en el marc del festival La gran estafa (The hoax), film del suec Lasse Hallsstrom, que s'estrenarà pròximament a l'Estat espanyol.

La gran estafa reconstrueix el cas de l'escriptor Clifford Irving, que, l'any 1971 i en un moment de crisi, va inventar-se que era la persona autoritzada per escriure una biografia del misteriós Howard Hugues, aleshores retirat del món. És un film interessant sobre la mentida, amb el rerefons de la guerra del Vietnam i de l'imminent Watergate. «D'això parla La gran estafa, i té les seves ressonàncies en el present: totes les mentides dites sobre la guerra de l'Iraq», va afirmar Gere.



 NOTÍCIES RELACIONADES

>Paul Auster du a Sant Sebastià un film romàntic sobre la creació literària

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.