| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 19 d'abril de 2024


divendres, 13 de juliol de 2007
>

Els Stones, per als més rics

La banda britànica ofereix un concert privat al MNAC per a uns 750 accionistes i alts càrrecs del Deutsche Bank

G. VIDAL J. VIDAL. Barcelona
«Els banquers són uns bavosos, vomitant al terra cada dijous a la nit», canten els Rolling Stones a Rain fall down, una de les cançons del seu últim disc. Doncs bé, ahir dijous, a la nit, els Stones van delectar 750 accionistes del Deutsche Bank (els rumors apuntaven que eren gent amb un mínim de 200 milions d'euros en els comptes del banc) amb un concert privat a la sala oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood i Charlie Watts van presentar-se a Montjuïc a les set de la tarda i, cosa poc habitual, van fer ells mateixos les proves de so. La banda, que el 21 de juny ja va actuar a l'Estadi Olímpic, podria haver cobrat quatre milions d'euros per un recital que estava previst que comencés a tres quarts d'onze de la nit i durés una hora.


+ Dos seguidors del grup observen impotents uns quants accionistes del Deutsche Bank, ahir, al MNAC. Foto: RITA LAMSDORFF

A l'entrada del darrere del MNAC, cinquanta seguidors dels Stones esperaven impotents que un passi per accedir al museu els caigués del cel. A l'entrada del davant, 750 accionistes i alts, altíssims, càrrecs d'arreu del món del Deutsche Bank accedien mitjançant una llarga catifa vermella a l'interior d'on s'havia de protagonitzar el xou exclusiu dels Stones. Els trepes, si n'hi va haver, no ho tenien fàcil: primer, sortejar l'equip de seguretat del MNAC, després els ja més imponents vigilants del Deutsche Bank. Finalment, la impenetrable guàrdia d'acer de Ses Satàniques Majestats, que una vegada el MNAC va tancar a les set de la tarda l'accés al públic general, va rastrejar els lavabos, armaris i altres possibles amagatalls del museu on els seguidors més agosarats del grup es podrien haver endinsat.

No n'hi va haver per a tant. A les set, el bateria Charlie Watts caminava uns quants metres a peu fins a l'accés del MNAC, acompanyat pel corista Bernard Fowler i sense que pràcticament ningú l'observés. Després ho van fer Tim Rice, Lisa Fisher, Chuck Leavell, Blondie Chaplin i la resta dels músics d'acompanyament. Finalment, Mick Jagger, Keith Richards i Ron Wood, cadascú amb la seva pròpia furgoneta, que no va obrir les portes fins que ja era dins d'un dels aparcaments del MNAC. Mitja hora després van interpretar Tumblin' dice, It's all over now i Ruby Tuesday en una prova de so (fa uns dies a l'estadi no van ser ells els que van fer les proves) i, a un quart de nou, els convidats afortunats a l'esdeveniment començaven a accedir a l'acordonada entrada del MNAC tot prenent un mojito que els oferien uns cambrers sense possibilitats, minuts després, d'assistir al concert dels Stones i observar unes fonts de Montjuïc a ple rendiment.

A l'interior del museu, 75 taules de deu persones cadascuna aplegaven tot el públic de la setena actuació de la història dels Rolling Stones en terres catalanes.



 NOTÍCIES RELACIONADES

>Els Stones, peces de museu.

>Els Stones, peces de museu.

>Els Stones, peces de museu.

>Els Stones, peces de museu.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.