| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 28 de maig de 2024


dimecres, 15 d'octubre de 2003
>

El parc del Migdia s'estrena com a alternativa «adulta» a la Copa, amb quatre concerts

Elliott Murphy i la Vargas Blues Band actuaran al nou escenari

XAVIER CASTILLÓN . Girona
La principal novetat del programa de Fires d'aquest any és la incorporació del parc del Migdia com una espècie d'alternativa adulta a la Copa: s'hi programaran quatre concerts, a càrrec de consagrats com ara el nord-americà Elliott Murphy i la Vargas Blues Band, sempre a 2/4 d'11 de la nit. A la Copa, la diversitat és gran: de Sergio Dalma a Soziedad Alkoholika.

A l'escenari principal de la Copa hi haurà nou concerts: Laclau organitza el primer, amb els bascos Betagarri i els uruguaians La Vela Puerca. Orella Activa hi portarà Carlos Jean i els madrilenys Crave. Electrolite Music s'encarregarà de Boc Guru Special i Mad Professor. El dilluns 27, hi actuaran els dos grups guanyadors del concurs de grups no professionals de l'any passat, i el guanyador del Gamma Rock (Frenètic). La comissió de barraques ha triat els bascos S.A. i Berri Txarrak, i el dia de Sant Narcís hi haurà un Transnarcís, dissenyat des de La Penyora. Els 40 Principals hi combinaran Sergio Dalma amb Dept i Gertrudis. Natch i Elbicho seran aquí per devoció de Jaume Albert Cruset i cortesia de Moby Disk, i l'última nit és cosa de RGB.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> ELS CONCERTS

> EL PROGRAMA

> FIRES DE GIRONA 2003

> Les Fires de Girona fan un esforç per defugir el centralisme i s'obren a altres barris

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.