| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 24 d'abril de 2024


dilluns, 29 d'octubre de 2001
>

Nou detinguts per aldarulls a la Copa arran de la identificació d'un traficant

Una vintena de joves es van revoltar per la presència de la policia

SÍLVIA BARROSO . Girona
Els primers aldarulls registrats al recinte de barraques de la Copa es van tancar, ahir a la matinada, amb nou detinguts: un, acusat de tràfic de drogues a petita escala, i la resta, de desordres públics. Els incidents van començar quan agents de paisà van voler identificar un presumpte traficant que, segons fonts policials, estava venent èxtasi als usuaris del recinte. El noi va voler fugir, les corredisses van delatar la policia i una vintena de joves es van revoltar i van tallar el trànsit.


+ Milers de persones assisteixen cada nit als concerts del recinte de barraques de la Copa.  Foto: MIQUEL RUIZ.
El primer moviment policial es va produir cap a dos quarts de sis de la matinada, a la part posterior del recinte, a prop de la pista de botxes. En iniciar-se la persecució, però, una vintena llarga de joves van sortir del recinte i van arribar fins a la rotonda de Pedret, on van fer caure per terra diverses tanques municipals. Segons fonts policials, els joves van tallar el trànsit i alguns van llançar objectes en direcció a les patrulles. La policia un equip mixt de la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra va decidir tallar el trànsit procedent del pont de la Barca mentre duressin els aldarulls, però alguns vehicles van quedar atrapats en l'escenari de la batalla durant uns minuts. Mentrestant, centenars de persones havien sortit del recinte i es miraven l'espectacle. Finalment, vuit nois van ser detinguts acusats de desordres públics i també va ser atrapat el jove identificat com a presumpte venedor d'èxtasi, haixix i cocaïna.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> La Copa, plena a vessar.

> Fires, quines Fires?

> «Tot Lloll»Molta «Lloll», però potser no tota

> Els Marrecs fan el seu primer castell de vuit

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.