| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 28 de març de 2024


dissabte, 3 de maig de 2003
>

El «gospel» de Kathy Audrey escalfa motors a la plaça de la Vila

Lluís Llach i l'Orquestra de Cambra Catalana van completar el cartell musical

SARA MUÑOZ . Badalona
Abans i després que Villarroya confessés a centenars de badalonins els seus records de festes, la plaça de la Vila -dominada aquest any pel color verd festuc dels mocadors- va quedar impregnada dels sons negres de la prestigiosa Kathy Audrey -una artista que pot gaudir d'haver col·laborat amb ni més ni menys que Marvin Gaye- i la direcció musical del badaloní Toni Saigi Chupi . El jazz i el gospel van servir ahir per encetar deu dies plens de música.


+ Un moment de l'actuació de Kathy Audrey, que va ser molt aplaudida pel públic.  Foto: Ll.S.
Abans fins i tot que el pregoner agafés el micròfon, la música va iniciar les Festes de Maig del 2003. Tres músics dirigits per Toni Saigi i un imponent cor de deu veus liderat per Kathy Audrey van escalfar l'ambient de la plaça amb una selecció de peces de música espiritual negra, blues, jazz i gospel, unes cançons que els músics, vestits de negre rigorós, van interpretar abans i després del pregó. La veu increïblement potent d'Audrey, una artista de renom que ha participat en nombrosos festivals internacionals, va iniciar les activitats musicals de les festes, de les quals ahir també cal destacar les actuacions de Lluís Llach al Zorrilla, per a la qual es van vendre absolutament totes les entrades, i de l'Orquestra de Cambra Catalana a Santa Maria.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> Villarroya reviu els seus records de festes

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.