| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 20 d'abril de 2024


diumenge, 27 d'abril de 2003
>

Una setantena de participants en la tractorada de la fira de Campllong

El conseller Josep Grau va inaugurar la mostra, que romandrà oberta fins avui

ANNA PUIG . Campllong
El poder de convocatòria de la Fira Comarcal de Primavera de Campllong va quedar demostrat ahir en un dels seus actes principals, la tractorada, que va tenir un total de 74 participants. Tot i que la pluja va estar a punt de fer anul·lar alguns actes, tal com va passar en l'anterior edició, finalment es van desenvolupar sense cap problema. Maquinària agrícola i industrial, un concurs de paletes, una exposició d'eines antigues del camp... són alguns dels reclams d'aquesta fira, que va ser inaugurada pel conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau. Avui s'espera rebre el gran gruix de visitants.


+ El conseller Grau i altres autoritats veient el pas dels tractors.  Foto: ANNA PUIG.
Els inscrits en la tractorada van sortir de Campllong a dos quarts de quatre de la tarda i es van dirigir fins a Franciac. El requisit per participar-hi és que fossin vehicles de l'any 1965 o més antics. La seva sortida va coincidir amb la inauguració de la fira a càrrec del conseller Josep Grau, que, sota l'amenaça de la pluja, va desitjar sort als participants. El conseller va aprofitar la visita per passejar per la fira en companyia de l'alcalde, Lluís Freixas, i diverses autoritats. La tractorada és un dels actes més tradicionals i simbòlics de la fira de Campllong, que enguany arriba a la vint-i-unena edició. Altres activitats que es van celebrar ahir van ser un concurs de paletes, una concentració de cavalls i un trofeu d'agilitat de gossos puntuable per al campionat estatal. Com cada any, i un dels grans atractius, s'hi podia trobar maquinària agrícola i industrial, vehicles nous i exposicions relacionades amb l'agricultura i la ramaderia. Avui continua oberta la fira i es presentarà, com a novetat, una exhibició d'esports bascos.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> ELS ACTES D'AVUI

> Una setantena de participants en la tractorada de la fira de Campllong

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.