| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 29 d'abril de 2024


dimecres, 23 d'abril de 2003
>

Els autors convidats a Badalona recomanen que es regalin obres en favor de la tolerància

Presentació d'obres d'autors locals a Sant Adrià i desitjos per la pau a Santa Coloma

C.A. / J.G. . Barcelonès
Avui, diada de Sant Jordi, continuarà havent-hi les parades de llibres a la plaça de la Vila de Badalona, on ahir els autors convidats van recomanar, entre signatura i signatura, obres a favor de la pau i sobre temes ben actuals, com el calent context polític internacional. Santa Coloma aprofita la diada per recollir desitjos per la pau, amb la campanya Pluja poètica sobre Santa Coloma , mentre que a Sant Adrià demà s'hi farà la presentació de quatre obres d'autors locals.

La plaça de la Vila badalonina tornarà a ser avui la cita obligada per comprar les novetats editorials. Ahir, alguns autors que signaven llibres van coincidir a recomanar que es regalin llibres en favor de la tolerància i els que interpreten l'arrel de conflictes actuals i la teranyina d'interessos i equilibris de la política mundial. A Santa Coloma, a les sis d'aquesta tarda, es presentarà a la plaça de la Vila la nova campanya: Una pluja de desitjos ciutadans per la pau. Es tracta de la recollida de missatges, que es mantindrà fins al dia 8 de juny. I a Sant Adrià, entre les activitats previstes per avui destaca la confecció del Llibre Gegant de les Escoles. Enguany, els alumnes han hagut de dibuixar -per aules- entorn de la pregunta «quin Sant Adrià voleu?». Una de les novetats de la diada de Sant Jordi a Sant Adrià és la creació d'uns premis de contes infantils, i els guanyadors d'aquesta primera edició es donaran a conèixer avui. Serà a dos quarts de set a la sala d'actes de l'Ajuntament. En aquest mateix espai, demà (19 h) es presentaran quatre llibres sobre Sant Adrià i d'autors locals.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> 30.000 exemplars d'«Egunkaria» en català es repartiran avui en diferents ciutats del país

> Sis-centes parades de llibres a Catalunya i un negoci que pot superar els 180 milions d'euros

> Més de 300 fotografies

> Una vintena d'autors badalonins dediquen Sant Jordi a clamar per la pau

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.