| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 25 d'abril de 2024


dimecres, 22 de gener de 2003
>

Pintades a Premià de Mar i Premià de Dalt Diumenge passat, 12 de gener, uns veïns dels barris Santa Maria i Santa Anna-Tió, que pertanyen a Premià de Mar i a Premià de Dalt respectivament, ens van comunicar que durant aquella nit algú es va entretenir fent pintades a les parets de la nostra zona esportiva de la Petanca. Nosaltres, com a membres de l'associació de veïns, les vam anar a veure. De camí vam veure més pintades a la paret del col·legi que hi ha abans d'arribar a la Petanca. S'hi podien llegir insults i desqualificacions contra l'alcalde de Premià de Dalt, senyor Baliarda. Arribats a les pistes de futbol i bàsquet (o millor dit, l'única pista que existeix ara, perquè han marcat les pistes de bàsquet a sobre de les de futbol sala, amb el problema que ara o es juga a futbol o a handbol, o es juga a bàsquet), vam veure que en una paret acabada de pintar de blanc s'havien pintat de nou paraules contra l'alcalde i el partit polític al qual pertany i, de passada, es recordava la tragèdia que passen a Galícia en una pintada on deia « Nunca Mais ». Al menys hi ha algú al nostre barri amb una mica de consciència social. Van passar uns quants dies i vam tenir una sorpresa quan vam veure que les pintades del col·legi on s'insultava l'alcalde havien estat esborrades. Això sembla normal si no fos que aquestes parets feia anys que estaven plens de pintades i brutícia. A la Petanca, fins a les obres ningú s'havia dignat a fer-hi una capa de pintura, quan tot estava ple de grafits. Sembla que si en aquest poble no fan pintades contra l'alcalde, els llevapintures de l'Ajuntament no tenen res a fer. La solució a la neteja de totes les façanes i parets on hi ha pintades ja sabem que és fer pintades contra l'alcalde i segur que en poc temps tenim el barri net. Au, doncs, a comprar un pot de 5 quilos de pintura, exigirem que ens els subvencioni l'Ajuntament.

El lector escriu

JAOQUIN ORTIZ. President de l'associació de veïns del barri Santa Maria-Santa Anna-Tió de Premià de Dalt i Premià de Mar. .


 NOTÍCIES RELACIONADES

> La Generalitat engega les obres de la depuradora de Pineda i l'alcalde les atura

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.