| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 2 de maig de 2024


dijous, 4 d'octubre de 2001
>

El futur govern de Cabrils fixa les prioritats però reconeix que encara no té fet el programa

El cobriment del torrent Roig és un dels objectius

L. JUANOLA / R. PALOU . Cabrils
L'oposició de Cabrils encara no ha confeccionat el programa de govern i espera fer-ho els pròxims dies. De moment, els representants de les quatre formacions polítiques tenen algunes idees per millorar la població. Entre aquestes destaquen com a prioritats: el cobriment del torrent Roig, l'escola pública, el centre cívic La Fàbrica, fer un seguiment de la creació del cos de la policia local i millorar la zona esportiva.


+ El cobriment del torrent Roig, artèria principal de Cabrils, és un dels objectius que s'ha fixat l'oposició, tot i que encara no ho té escrit en un programa de govern.  Foto: L.J.
Tot i que l'oposició es va afanyar ahir a presentar la moció de censura, de moment, els sis regidors encara no tenen confeccionat el que serà el seu programa de govern. Esperen fer-ho els pròxims dies abans del ple de la moció de censura que es farà el 16 d'octubre. De moment, el que tenen clar els regidors és l'esquema del que ha de ser el seu programa. La prioritat més important és conèixer la situació del consistori. Saber si els fons municipals estan gaire afectats i si als calaixos hi ha factures sense pagar. Conjuntament amb això, el futur nou govern vol millorar el tracte que dóna l'Ajuntament al ciutadà i per aquest motiu es crea una nova àrea que porta el nom de Participació Ciutadana. Paral·lelament a tot això, el futur govern dóna molta importància al pla de futur que ja està encarregat i que ha de ser l'eix de treball fonamental del nou equip. Tot i això, de moment ja hi ha algunes idees. El torrent Roig L'oposició diu que l'Ajuntament fa mesos que està redactant el projecte per cobrir el torrent Roig i que una de les seves prioritats és aquesta. La Fàbrica Molt crítica amb aquest centre cívic que tradicionalment ha estat el motor social de Cabrils, l'oposició afirma que des que s'ha instal·lat la biblioteca al costat del centre, La Fàbrica ha decaigut perquè no s'hi pot fer soroll. L'oposició vol tornar a La Fàbrica l'esplendor del passat. L'escola pública A Cabrils hi ha un debat sobre si és millor ampliar l'actual escola pública l'Olivera o si cal deixar-la com està i construir-ne una de nova amb una sola classe per cada curs. L'actual govern diu que una nova escola és inviable. L'oposició, però, creu que primer de tot cal un consens entre la direcció del centre, els pares dels alumnes i l'Ajuntament per després lluitar i treballar per l'opció triada. Policia local L'oposició, valent-se de la majoria que té, va impulsar fa uns mesos la transformació dels vigilants en un cos de policia local. El futur govern pensa fer un seguiment del procés que és força llarg. Les entitats El futur govern fixa la comunicació i el diàleg amb les entitats com un dels seus objectius. Pensa que s'han d'escoltar els problemes que plantegen i actuar amb certa diligència. Zona esportiva Volen començar a posar al dia la zona esportiva que, diuen, ha quedat antiquada.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> Rumors desmentits del CB Argentona

>

> L'oposició expulsa l'actual govern de Cabrils i ho justifica per les seves «males maneres»

> «He tingut més desgast psíquic en aquests tres mesos que amb catorze anys al govern»

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.