| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 19 d'abril de 2024


diumenge, 30 de setembre de 2001
>

Saül Gordillo és el nou director d'El Punt del Maresme i Manuel Cuyàs, de l'edició Catalunya

Jordi Maluquer substitueix Maria José Recoder en la presidència del Consell Editorial del diari

EL PUNT . Mataró
El periodista Saül Gordillo substitueix a partir de demà el director d'El Punt del Maresme, Manuel Cuyàs, que ha rebut l'encàrrec de l'empresa editora, Hermes Comunicacions SA, de dirigir el projecte de l'edició Catalunya. Saül Gordillo (Calella, 1972) va formar part de la primera redacció del Maresme, com a cap de secció, i ha estat director d'El Punt de Rubí. Manuel Cuyàs (Mataró, 1952) dirigeix El Punt del Maresme des dels orígens, el febrer del 1995, i ara assumeix el repte de l'edició d'El Punt Catalunya. D'altra banda, Jordi Maluquer substitueix Maria José Recoder en la presidència del Consell Editorial.

Saül Gordillo i Bernárdez, nascut a Calella el 1972, s'ha format professionalment a El Punt, on va començar a col·laborar el 1989 com a corresponsal. Ha treballat a les delegacions de Punt Diari a Calella i Blanes, com a redactor. El febrer del 1995 va formar part a Mataró de l'equip fundacional del diari al Maresme, com a cap de secció. El març del 1999 es va integrar a la redacció de Rubricata, setmanari de Rubí vinculat amb Hermes Comunicacions SA. Quan va aparèixer l'edició diària d'El Punt de Rubí, l'octubre del 1999, era el redactor en cap, i l'agost del 2000 en va assumir la direcció. Saül Gordillo ha treballat i col·laborat a Ràdio Pineda, Ràdio Marina i Televisió Pineda, però els seus orígens en la premsa escrita es remunten a la revista El Nunci, de Calella. El juny del 1992 va fundar, amb altres periodistes, la revista mensual de l'Alt Maresme Repòrter, publicació que ha dirigit durant més de dos anys. Manuel Cuyàs i Gibert, nascut a Mataró el 1952, és llicenciat en història de l'art per la UB. Ha estat director del Patronat Municipal de Cultura de Mataró, director de programes de l'Olimpíada Cultural Barcelona 92 i programador cultural de la Vila Olímpica del Poblenou. Autor dels llibres Mataró, suau i aspre, Taques al marge, Mataró, una ciutat i Mataró sota teulada, va ser cofundador del setmanari El Maresme (1977-82) i de la revista Mataróescrit (1986-94). Manuel Cuyàs va començar a col·laborar a Punt Diari el 1987 com a articulista d'opinió. El Punt del Maresme va aparèixer el 2 de febrer del 1995, i Manuel Cuyàs n'era el director editorial. Al cap de pocs mesos, ja va substituir el periodista gironí Pep Riera com a director de l'edició. Per tant, ha dirigit el diari des dels seus orígens a la comarca. Manuel Cuyàs dirigirà, des de la seu central de Girona, el projecte d'El Punt Catalunya, una edició que recollirà la informació nacional, estatal i internacional, a més de responsabilitzar-se de la secció Punt de Vista. El relleu a la direcció del Maresme coincideix amb la fusió, precisament avui, d'El Punt de Rubí que dirigia Gordillo amb El 9 Nou del Vallès Occidental, en un diari comarcal que és El 9 Punt. El canvi es va anunciar dimarts en la reunió del Consell Editorial, amb la presència del president d'Hermes Comunicacions SA, Joan Bosch i Roura, i del director regional d'El Punt a Barcelona, Joan Ventura i Brugulat.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> Maluquer presidirà el Consell Editorial

> Manuel Cuyàs és nomenat director d'El Punt Catalunya i Saül Gordillo, de l'edició del Maresme

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.