| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 29 de març de 2024


dissabte, 23 de març de 2002
>

Artur Mas inaugura la fira dels 25 anys i afirma que Tordera tindrà aviat un pavelló

El conseller en cap diu que l'Alt Maresme té l'aigua garantida amb la futura dessalinitzadora de Blanes

MONTSE MARTÍNEZ . Tordera
El conseller en cap de la Generalitat, Artur Mas, va inaugurar ahir a la tarda la 25ena edició de la Fira del Ram de Tordera. Artur Mas va aprofitar per enviar un missatge a la comarca i va assegurar que Tordera i l'Alt Maresme no tindran problemes d'aigua. Va dir que la planta dessalinitzadora que es construeix a Blanes és una bona aposta de futur i va remarcar que el seu govern farà tot el que calgui perquè cap punt del país pateixi dèficit d'aigua. També va voler tranquil·litzar els torderencs i va assegurar que l'ajut de la Generalitat per fer l'esperat pavelló poliesportiu arribarà i es farà aviat.


+ A l'esquerra, Ramon Camp, Artur Mas i Joan Carles Garcia dirigint-se a la fira. Al costat a dalt, Mas amb dues nenes puntaires i a sota, unes dones visiten la fira.  Foto: M.M.


Coincidint ahir amb la celebració del Dia Mundial de l'Aigua, el conseller en cap va aprofitar la seva estada a Tordera per afirmar durant el discurs inaugural de la fira que Tordera i la zona de l'Alt Maresme no patirà per l'aigua. Artur Mas va defensar la posició de la Generalitat en la polèmica del Plan Hidrológico Nacional i també la dessalinitzadora que es fa a Blanes com a solució als problemes d'aigua de la zona. El conseller en cap va demostrar que està al corrent de l'actualitat local i va assegurar que els diners de la Generalitat per fer el poliesportiu estan garantits i que a més, les obres es faran aviat. Aquesta afirmació va arrencar alguns aplaudiments entre el públic assistent a l'acte inaugural. El conseller en cap també va elogiar la fira i els seus 25 anys d'història, alhora que va recordar que tenia pendent aquesta cita amb Tordera des que fa tres anys, quan era conseller d'Economia i Finances, no es va presentar a l'acte inaugural de la mostra, per motius que segons va dir ahir, van ser aliens a ell. L'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia (CiU), va repassar els 25 anys d'història de la fira. Garcia va parlar de la transformació del poble i també de la fira al llarg d'aquest temps. Joan Carles Garcia va incidir en els projectes de futur i sobretot, en la proposta Life que ha de permetre recuperar l'illa del riu Tordera i alhora transformar el parc Prudenci Bertrana, escenari de la mostra. Va reiterar que la fira ha de continuar sent multisectorial, però també va parlar de reformar-la i en aquest sentit, va apuntar que l'any que ve ja es podran palpar alguns canvis, entre els quals el projecte Life jugarà un paper molt important. El director de la fira i regidor de Promoció Econòmica, Rafel Matas (CiU), va agrair la dedica ció de totes les persones, que han fet possible 25 anys de fira. Va elogiar especialment, l'aportació de Jordi Camó, director de l'oficina de la Caixa i de Joan Camps de Materials Camps. A l'acte inaugural, hi van assistir un gran nombre d'alcaldes i polítics de la comarca. La fira es clourà demà.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> Les xifres de la mostra

> Festa de comiat de la 25ena edició

> El Club Súper 3 per als petits

> Actes participatius i populars

> «Operación triunfo», a la fira

> Artur Mas garanteix a Tordera que la comarca no tindrà problemes d'aigua

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.