| Què és VilaWeb? - Publicitat - Correu - Versió text - Mapa web - English |
| Notícies | Xats - Fòrums - Enquestes | Top7 - Tots els fòrums | dilluns, 6 de maig de 2024

  Samarrètols

Labutxaca acaba de publicar el Dicciomàriusun recull amb 700 enigmàrius de nivell júnior, sènior i expert, lògicament culminat pel Solucionàrius final. Alguns d’aquests enigmes ja han estat estampats en samarretes, amb el plantejament al pit i la solució a l’esquena, o viceversa.

De fet, les samarretes acostumen a ser un bon suport per als jocs de paraules. Per això, i aprofitant que a partir d’ara els fòrums de verbàlia també admeten imatges, us demanem exemples verbívors de samarretes, si pot ser amb la prova fotogràfica que acrediti el vostre missatge. En direm samarrètols.

Naturalment, el millor missatge rebrà (el setembre) un exemplar dedicat del Dicciomàrius de Màrius Serra per gentilesa de l’editorial Labutxaca.

 


----------
+ Veure tots els fòrums

+ Comparteix al Facebook o Twitter




Aportacions al fòrum:

# amb jeroglífic afegit
(D'aquesta sortiré sempre al carrer amb la màquina de retratar!).

Feien un goig l'avi i el net passejant de la mà vestits exactament igual amb pantalosn texans i samarreta del Barça que no me'n vaig poder estar de girar-me a mirar-los quan ja havien passat. A l'esquena estampat, l'home gran hi duia AVI i el número 9, i el nano NET i el número 1.
llum
25/06/2010 19:46



# dubte
Llàstima que no tinc il·lustració per a penjar, però vaja, és fàcilment imaginable. Samarreta per a embarassada amb un enòrme ? estampat a la panxa. La trobo genial!
llum
25/06/2010 19:43



# En català!!!
Les samarretes Catalunyam tenen missatges gastronòmics en català. A mi m'encanta aquesta: "Sóc la pera"...
Silvia J.
25/06/2010 15:02





# Oferta vocal
G_ F_CK Y__RS_LF

Vols comprar una vocal?
EnConsonància
25/06/2010 13:42





# Tapes punk
Emulant la que potser es la samarreta més venuda al món, la del la banda novaiorquesa Ramones, existeix la versió "castiza" de Raciones, on el nom dels integrants es substitueix per tapes i l'àguila americana enlloc de dur un bat de beisbol, porta un forquilla i un ganivet per degustar-les.
Xavi
25/06/2010 12:46





# Tavernes a l'Infern
En un restaurant de Bangkok, un senyor de mitjana edat, cabells blancs, alt i prim portava una samarreta negra amb el logo del Hard Rock Cafe.
El joc, amb aquestes samarretes consisteix en saber el lloc on va ser adquirida. En aquell cas, el samarrètol deia: "Hard Rock Cafe - Hell"
Albert
25/06/2010 08:32

« Anterior
Una producció de Partal, Maresma & Associats. 1995 (La Infopista) - 2000.
Secció mantinguda per Màrius Serra
Posa VilaWeb a la teva pàgina.