| Què és VilaWeb? - Publicitat - Correu - Versió text - Mapa web - English |
| Notícies | Xats - Fòrums - Enquestes | Top7 - Tots els fòrums | dilluns, 29 d'abril de 2024

  Viagonal

La pantomima de la votació sobre el futur de la Diagonal de Barcelona ha aportat grans moments còmics a la setmana. L’alcalde Hereu volia fer campanya per les opcions A (Rambla) o B (Boulevard) i s’ha trobat que la majoria de gent que aconseguia votar votava C (ni l’una ni l’altra). Acabi com acabi la cosa, des d’aquest fòrum verbívor volem proposar-vos que us empesqueu noms nous per a la Diagonal. Com per exemple: Viagonal, en al·lusió al tramvia central que tant l’opció A com l’opció B contemplen.

Naturalment, no ens cenyirem a Barcelona. La proposta és extensiva a totes les ciutats i poblacions que vulgueu. Podeu rebatejar verbívorament els noms de les principals artèries de les vostres poblacions d’origen o residència. Busquem, doncs, noms per a la Diagonal o artèries d’importància similar en el mapa de les vostres poblacions. El missatge més destacat rebrà un exemplar de la novel·la revelació d’aquest Sant Jordi: Maletes perdudes
 de Jordi Puntí, per gentilesa de l’editorial Empúries.


----------
+ Veure tots els fòrums

+ Comparteix al Facebook o Twitter




Aportacions al fòrum:

# Carrer del pecat
El carrer Primer de Maig de Sitges es coneix des dels anys 1960 com "Carrer del Pecat".
En temps franquistes era molt complicat trobar oferta d'oci nocturn tant a Catalunya com a la resta d'Espanya i en aquest carrer se n'hi podia trobar concentrada molta. Actualment segueix concentrant gran part de l'ambient nocturn sitgetà.
De petita sempre havia pensat que era un nom força curiós el d'aquest carrer i que, vist el que es veia allà de nit, era un nom molt ben trobat. Més tard, vaig saber que era un malnom.
elenagp
03/06/2010 10:39



# Di-gonadal o digo-Nadal
A més Digonadal té una segona lectura: comença amb un "digo" propi de "donde dije digo, digo Diego"; i acaba amb Nadal, conseller d'obres púbiques, mai millor dit.
Ignasi Ripoll
25/05/2010 01:47



# Pels dos ous
I com que s'acabarà fent el que els hi passi per ambdós ous, jo la batejaria com a DIGONADAL.
Ignasi Ripoll
23/05/2010 10:38



# Hipotenusa única
Atesos el procés, els resultats, el paper galdós de l'alcalde, i basant-me en Pitàgoras, jo la rebatejaria com a "Diagonal d'un sol catet".
Ignasi Ripoll
23/05/2010 10:33



# Ave Crucis
En el Ple municipal de Montmeló, es va aprovar per unanimitat la denominació del carrer resultant del soterrament de les dues vies de ferrocarril (AVE i Rodalies) com a Passeig de la Via Augusta.

Aquest passeig conduirà cap al turó de les Tres Creus, símbol del poble, de manera que jo crec que hagués estat més encertat el nom AVE AUGUSTA o bé AVE CRUCIS pel patiment que sofrim la població amb el tall de carrers, soroll, etc. i que encara ha de durar uns anys més.

Montse
22/05/2010 11:38



# Rambla Vella de Tarragona
Rebateig verbívor de la "Rambla Vella" de Tarragona: "Arrambla la vella".
La Rambla vella és un carrer de Tarragona que molts cotxes es pensen que és una autopista.
Jordi Mingas
16/05/2010 10:31



# "C"
L'alcalde somnia amb "Rambla Boulevard" però crec que es dirà igual que un carrer de la zona franca: "C"
John Leblog
15/05/2010 18:04



# Triagonal
Tal com va la cosa es quedarà en TRIAGONAL, tot quedarà igual, es una TRIA entre TRES opcions en la que el mateix TRIAS ha hagut de fer un TRIAL per conseguir votar...
Joan Carles Orengo
14/05/2010 22:35



# Acabarà malament
Al pas que anem, i que van els gestors de la cosa pública, la via s'acabarà anomenant, fent justícia al seu estat, AVINGUDA TERMINAL.
apc
14/05/2010 21:31



# Avinguda Diagereu
En honor a l'alcalde
Joan Puig
14/05/2010 20:16

Següents »
Una producció de Partal, Maresma & Associats. 1995 (La Infopista) - 2000.
Secció mantinguda per Màrius Serra
Posa VilaWeb a la teva pàgina.