| Què és VilaWeb? - Publicitat - Correu - Versió text - Mapa web - English |
| Notícies | Xats - Fòrums - Enquestes | Top7 - Tots els fòrums | dijous, 28 de març de 2024

  Verbàlia variable *

Els éssers verbívors sabem que la llengua dóna tant de joc que és impossible de canalitzar per vies preestablertes. Ja ho cantava Lluís Llach: cal que neixin jocs a cada instant. El fet que la periodista Pilar Antillach volgués desmentir-lo no importa pas gaire. Els jocs de paraules són pertot, a l'espera que un ésser verbívor els caci. Per això obrim aquest fòrum perpetu de tema lliure. Hem detectat que moltes vegades hi ha missatges que no s'acaben d'ajustar a la petició setmanal i creem aquest nou espai sense premi ni top set ni cap altra motivació que donar a conèixer les vostres troballes. Endavant les atxes!
----------
+ Veure tots els fòrums

+ Afegir aportació
+ Comparteix al Facebook o Twitter




Aportacions al fòrum:

# Lògic
A les eleccions presidencials de Colombia s'hi ha presentat un candidat que te com a cognom Mockus. Logicament es presentava pel Prtit Verd
Jaume
21/06/2010 15:53



# ¡POBRE MANOLO ESCOBAR!

¡Pobre home! Primer li van robar el carro, el 1973 li van matar el "carrero" i el 1975 se li va morir la bèstia. I ara, per més inri, té problemes amb el colesterol.

Anselm Quixal
17/06/2010 18:06



# paraules incorrectes
Caldria fer una campanya contra l'actual moda de dir equipació en comptes d'uniforme, vestuari en comptes de vestidor i, la darrera ocurrència, facilitats per instal·lacions. I suposo que hi deuen haver moltes paraules incorrectes més que ara no recordo.
cio R.
01/06/2010 23:35



# Re-definicions
RESPONEN: Vaga al galliner.

PREMATUR: Pitja el botó per deixar de treballar.

CICLOTRÓ: Soroll produït pel ciclista rabent com el llamp

ENSURT: Espant al anar cap a fora

JUGADOR: Apostador de joies

CARTIPÀS: Aspecte exuberant aconseguit amb la cirurgia estètica.


JMHOMS
21/05/2010 19:40



# Depèn de com ho miris
AY NO CAL RES
per
SER LA CONYA
JMHOMS
21/05/2010 18:39



# FECSA

¿Sabeu què significa "Fecsa"? Doncs això.

Faràndula Esperpèntica de Cabrons, Sàtrapes i Animals.

Anselm Quixal
18/03/2010 18:24



# Control d'audiència??
Al seguiment públic de la ràdio o de la tele en diuen control d'audiència, al de l'assistència dels alumnes a classe o de públic als espectacles o les conferències, control de presència o d'assistència. Però, quina paraula amb la mateixa cadència podem emprar pel control de connexió al red? Evidentment, no podem dir-ne control d'audiència com fa la Vanguardia d'avui, pàg. 41, "La vanguardia.es duplica la audiencia en tan sólo dos años".
cio R.
31/01/2010 23:40



# salut
torno a escriure per aquestes conrades, ja feia una estona llarga que no ho feia. L'altre dia vaig sentir anomenar la grossa de nadal com: "la gorda", quan en castellà es diu: "el gordo de navidad" en masculí. Per influència del femení en català s'ha reconvertit en "la gorda". Un viatge interessant. Heu sentit alguna paraula o expressió semblant? Ho deixo aquí.
Xeiè
21/10/2009 17:08



# PERSONATGES FAMOSOS
Fa uns quants anys, en les estones de lleure de l'escola, ens dedicàvem a manipular els noms dels personatges famosos, i obteníem resultats com aquests: Melón Blando, Flan Sin Nata, Dúo Dinamita...


Anselm Quixal
09/10/2009 18:15



# Màrius, parlant amb Llullu
Màrius, amb tot el meu afecte, vull repetir aquì la meva intervenció al fòrum en castellà. Que tingueu tot el suport d'aquells que us volen!
Un petò molt grand per a la teva filla.

Quedémonos
Unidos
Intentando
Enlazar
Tiernos
Ósculos y
Sonrisas


hadah
02/08/2009 17:50

« Anterior | Següents »
Una producció de Partal, Maresma & Associats. 1995 (La Infopista) - 2000.
Secció mantinguda per Màrius Serra
Posa VilaWeb a la teva pàgina.