VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DILLUNS, 02/11/2009 - 13:20h

Johan Cruyff, nou seleccionador nacional

Torna als terrenys de joc 13 anys després · Dilluns vinent es farà la presentació oficial al Palau de Congressos de Barcelona

La Federació Catalana de Futbol ha arribat a un acord amb Johan Cruyff perquè el tècnic es converteixi en el nou entrenador de la selecció catalana de futbol. L'acord també inclou la col·laboració de Cruyff amb la federació en projectes esportius i socials. L'acte de presentació es farà dilluns vinent al Palau de Congressos de Barcelona. Aquesta mateixa tarda el president de la federació, Jordi Casals, farà lectura del comunicat que anuncia l'acord.

Johan Cruyff va entrenar l'Ajax d'Amsterdam abans d'esdevenir entrenador del Futbol Club Barcelona durant 8 anys fins el 1996. Com a entrenador del Dream Team va guanyar 4 lligues i 1 copa d'Europa, entre d'altres títols i copes. Fins avui, ha treballat per la fundació que porta el seu nom, Johan Cruyff Foundation, que dedica els seus recursos a fomentar l'esport per a nens amb discapacitats.

L'entrenador neerlandès substituirà en el càrrec a Pere Gratacós que va esgotar el contracte amb la federació el juny d'enguany. L'entrenador de Sant Ferriol (Garrotxa) ocupava la banqueta de la selecció catalana de futbol des del 2005, quan va substituir Àngel "Pitxi" Alonso, seleccionador català durant els 10 anys anteriors.

 
+ Comunicat de la Federació Catalana de Futbol.
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA