VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIMECRES, 21/10/2009 - 15:14h

Una comissió ciutadana del Palau d'Anglesola tirarà endavant la consulta sobre la independència

Es celebrarà el dia 13 de desembre

Amb el nom de El Palau d'Anglesola Opina (PAO) s'ha constituït una comissió ciutadana per l’organització d'una consulta sobre la independència de Catalunya. Aquesta es farà el diumenge 13 de desembre.
Entre les primeres actuacions que ha iniciat la PAO està la presentació, als tres grups municipals amb representació a l'Ajuntament del Palau, d'un document perquè el consistori recolzi la iniciativa.

També han creat grups de treball per les diferents àrees que han de contribuir al bon desenvolupament de la consulta. En aquest sentit una representació de El Palau d'Anglesola Opina es desplaçarà a Arenys de Munt, el proper dissabte, dia 24, per participar en el Consell Plenari de la Coordinadora de la consulta sobre la independència. Al mateix temps la PAO també està present en les reunions que han de portar a la creació d'una coordinadora comarcal de les consultes que es facin al Pla d'Urgell.
Entre les primeres accions de difusió hi ha la creació del bloc “El Palau d'Anglesola Opina i l'obertura d'un compte al Facebook. També s'estan preparant diferents xerrades a entitats per explicar què és una consulta popular i en concret la que es promou sobre la independència de Catalunya, on es vol ressaltar la importància d'anar a votar per damunt de l'orientació del vot.
També s'està preparant un calendari per donar a conèixer la consulta. Per aquest motiu es participarà, també, en diferents actes populars previstos a la població durant aquests mesos previs a la consulta.
Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d'Anglesola.

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA