VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIUMENGE, 20/09/2009 - 12:54h

'Televisió sense fronteres' no a tots els PPCC (El gat de casa)

Dm. 20 de setembre del 2009 (tarda)

Fa uns dies que els diaris van parlar de la iniciativa d'Acció Cultural del País Valencià, per tornar a veure Tv3. A aquesta iniciativa, s'han sumats els dos darrers presidents de la Generalitat Catalana. A aquest gat, li sobta que, en aquesta campanya, no es parli de la desaparició de la que tindria de ser la televisió nacional de tots els Països Catalans, en altres parts del territori, com per exemple a les Illes Balears.
Curiosament,...>>

... a les Illes el govern és del mateix color que a Catalunya Sud, així doncs no poden acusar la dreta de la seua desaparició. D'altre costat, a Catalunya Nord també, deixarà de veure's una vegada estigui implantada la TNT. No tindria doncs, aquesta campanya,malgrat estar impulsada des del País Valencià, que recollir les iniciatives de Catalunya Nord i les Illes?
Aquest oblid, fa que es pugui pensar que la campanya, no va dirigida a que es vegi TV3 arreu dels Països Catalans (PPCC), si no que sembla més una guerra entre diferents sensibilitats polítiques estatals espanyoles.

També tenim d'admetre, que fa anys que TV3, ha deixat de ser 'la nostra', al menys en el que és refereix a noticies de Catalunya Nord.
Si mesurem les vegades que s'hi parla de Catalunya Nord, ens podem preguntar perquè continuen tenint una seu i un corresponsal aquí si, darrerament, l'únic que surt, i evidentment no sempre, són vistes de la càmera instal·lada al terrat de la seua seu, i que enfoca el Castellet.

Aquest gat pensa que 'la unió fa la força', i que els organitzadors farien bé, de posar-se en contacte amb els impulsors de les campanyes que és fan en tots els territoris implicats per la desaparició de TV3, ja que és podrien sumar esforços i també resultats.

El Gat de Casa (15-9-2009)

* Totes les cròniques (que només representen l'opinió dels qui firmen, no són cap editorial) com també les notícies que publiquem, estan sota llicència CreativeCommons que (resum) atorga autorització de reproduir i eventualment modificar-les ANOMENANT-ne la font d'origen de manera molt clara: 'Vilaweb Catalunya nord', I SI és de manera gratuïta
Creative Commons License
obra de Vilaweb Catalunya nord està subjecta a una llicència de Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 No adaptada de Creative Commons.

Si voleu ser encara més informats podeu també anar a mirar actes o entrevistes en català (i sobre Catalunya nord), uns dels més de 300 reportatges i entrevistes al Nettv cat, el complement, tot i que independent, del Vilaweb CN, també de Vilaweb i Partal, Manresa i Associats.

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA