VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIMARTS, 30/06/2009 - 17:37h

Ja es pot descarregar el Firefox 3.5

És més ràpid, estable i inclou un mode de navegació privada

La nova versió del navegador Firefox, la 3.5, ja es pot descarregar. Fa un gran pas endavant perquè la versió actual, amb l'aferrissada competència del Chrome, el Safari, l'Opera i el nou Internet Explorer, corria perill de quedar desfasada. El Firefox 3.5 és força més ràpid i estable, sobretot per a les aplicacions amb java, a causa del motor TraceMonkey. A més, és capaç de llegir html 5, l'última versió del llenguatge de programació web.

Això fa que, per exemple, pugui reproduir vídeos i sons de la mateixa manera que pot mostrar una fotografia, sense que calgui instal·lar-hi cap complement. El nou Firefox, a més, és capaç de saber des d'on us connecteu a internet, utilitza la tecnologia de Google per localitzar l'internauta, que pot fer servir aquesta informació a les xarxes socials.

A més, també podeu navegar sense deixar rastre al vostre ordinador de les pàgines que visiteu. Si activeu el mode de navegació privada, ningú que faci servir després el mateix ordinador podrà saber per on heu navegat, ni tan sols consultant l'historial, les galetes ni la memòria cau.

El Firefox 3.5 és, doncs, un navegador molt més preparat per a internet que no el model anterior i se situa al mateix nivell que el Chrome i el Safari 4. I per a la pròxima versió, Mozilla ja prepara la integració del navegador amb l'extensió experimental Ubiquity, que pot revolucionar la manera de navegar per internet.

 
Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA