VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIMARTS, 30/06/2009 - 11:48h

La fiscalia arxiva les diligències contra la batllessa de València per la permuta del sòl del Mestalla

Al·lega que els fets denunciat 'no constitueixen cap delicte'

El fiscal superior del País Valencià, Ricard Cabedo, ha dictat avui un decret que arxiva les diligències d'investigació penal que impliquen la batllessa de València, Rita Barberà, per la permuta del sòl per a la construcció del nou estadi del Mestalla. El fiscal entén que els fets denunciats 'no constitueixen cap delicte' i és per això que ha decidit d'arxivar les diligències, que s'havien obert arran d'una denúncia d'un particular.

Diu també que el procés administratiu va disposar dels informes favorables dels funcionaris municipals i, per tant, la decisió de la permuta no fou 'arbitrària'. El fiscal ha tingut en compte també, a l'hora d'arxivar les diligències, la dificultat, a judici de tots els pèrits, de fer la valoració del sòl per construir un estadi ja que no hi havia valors de referència i no se'n coneixien els rendiments econòmics.

Les diligències tenien per objectiu d'investigar si alguns representants de l'Ajuntament de València, entre ells la batllesa Rita Barberà, que és diputada autonòmica, havien comès alguna mena de delicte en la permuta d'immobles entre l'Ajuntament i el València C.F.

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA