VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIMECRES, 24/06/2009 - 00:00h

Sitges serà la seu de la Cimera Europea d'Exopolítica 2009

Els capdavaters i impulsors de la desclassificació dels documents, propietat dels diferents governs, sobre la presèncis d'extraterrestres a la terra es reuniran, en una cimera, a Sitges, els dies 25 i 26 de juliol.

En aquest esdeveniment es presentarà, per un costat, diferents evidències de presència extraterrestre mitjançant els testimonis recollits per personalitats com el Dr. Steven Greer, Nick Pope, Dr. Michael Salla, Alfred L. Webre, Paola Harris, Klaus Dona, Steven Bassett, y Robert Dean. Per un altre costat, es presentarà el paradigma que proposa la disciplina
exopolítica. Es discutiran les implicacions que se'n deriven com les noves tecnologies, l'energia lliure i altres conceptes que, segons la organització, són claus per al desenvolupament de la humanitat. En aquesta segona part hi participaran diferents membres de l'associació de difernets països europeus.

Vilaweb Sitges estarà present en aquest esdeveniment ja que és un dels mitjans de comunicació acreditats per la organització.

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA