VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DILLUNS, 23/03/2009 - 12:00h

Can Capablanca celebra el vuitè aniversari amb la tradicional calçotada popular

El Casal Independentista i Popular de Sabadell organitza activitats al llarg de la jornada per celebrar vuit anys de lluita

El passat diumenge el Casal Independentista i Popular de Sabadell (Can Capablanca) va celebrar el seu vuitè aniversari amb una calçotada popular que es va allargar tota la jornada. Després de la inauguració del nou casal, tocava celebrar la tradicional calçotada per setè any. I un cop més les activitats que van començar de bon matí a la plaça Creu Alta van aplegar gent al seu voltant fins al vespre.

A les onze del matí es va donar el tret de sortida amb el taller de bitlles catalanes i les activitats infantils que el Traginer de jocs va proposar amb l'objectiu de reivindicar la plaça com a espai de lleure i trobada. Més tard es van iniciar els concursos de llançament de calçots i de salsa romesco.
Tot plegat, per anar fent gana pel dinar al mig de la plaça que va acollir prop de quatre-centes persones. Ben dinat es va llegir el manifest del Casal, fent un repàs del camí que ha anat fent el col·lectiu i tot el que encara els queda per endavant. Per acabar la jornada, el grup Xaballa de l'associació Danses al carrer va oferir una estona de música i danses tradicionals per a tothom. L'activitat va tenir bona acollida i va comptar amb participació de gent de totes les edats que van aprendre balls d'arreu.

Així es va posar punt i final a la calçotada, però no als actes de l'aniversari del Can Capablanca. El proper divendres 27 de març es farà un correbars amb música en directe, accions i més sorpreses. El col·lectiu convoca tothom a dos quarts d'onze davant de Can Capablanca per donar el tret de sortida a la nit.

 
Prop de 400 persones van participar en aquest
àpat tan tradicional.
Fotografies: SIPS/Clara Griera
+ Noticia relacionada: El Casal Independentista Can Capablanca inaugura la nova seu coincidint amb el 8è aniversari de l'entitat
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA