VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIMECRES, 04/02/2009 - 19:00h

Gregorio Luri participa a la xerrada-col·loqui sobre qui ha d'educar els fills

Es fa a la biblioteca de Roda de Ter aquest dijous al vespre

El professor i doctor en filosofia Gregorio Luri serà aquest dijous al vespre a Roda de Ter per participar en la xerrada col·loqui “Qui ha d’educar els nostres fills?”. L’autor de L’escola contra el món serà contertulià juntament amb la directora de l’IES Miquel Martí i Pol, Judit Juvanteny; la coordinadora del DRAC Osona, Elisabet Aulet; a més de representants del col·lectiu de joves, pares i mares. La xerrada col·loqui es farà a dos quarts de 10 del vespre a la biblioteca Bac de Roda.

La xerrada està oberta al públic en general, tot i que va especialment adreçada a pares, mares, mestres i professors i joves, i serà retransmesa en directa per El 9 TV.

Aquest acte s’inclou en el marc del Programa de Prevenció de Drogodependència que es porta a terme a Roda de Ter per sisè any consecutiu. Sota el lema “Informa’t-Pensa-Actua”, el programa està centrat en la prevenció dels riscos derivats del consum de drogues. Les regidories d’Acció Social, Salut, Joventut i Esports lideren un programa d’actuacions que es va iniciar amb l’exposició “Ètica Etílica“ sobre el consum i abús de l’alcohol que es va poder visitar a l’entrada del pavelló municipal d’esports.

El programa de prevenció de drogodependències Ajuntament de Roda de Ter 2009 inclou activitats d’oci alternatiu al llarg de tot l’any, així com tallers i activitats a l’IES Miquel Martí i Pol.

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA