VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIVENDRES, 28/11/2008 - 13:22h

La Generalitat Valenciana tanca els repetidors de TV3 d'Alginet i la Llosa de Ranes

Tenia una autorització judicial per a fer-ho des del juny i, per tant, no havia d'avisar ACPV · Afecta les comarques de La Ribera i La Costera

La Direcció General de Promoció Institucional de la Generalitat Valenciana ha tancat al matí els repetidors d'Alginet i la Llosa de Ranes. Amb això, els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han deixat de veure's a bona part de les comarques de La Ribera Alta i La Costera, incloent-hi Alzira i Xàtiva. L'advocadessa d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Mercè Teodoro, ha explicat a VilaWeb que la Generalitat tenia autorització judicial (jpg) per a tancar-los des del juny, però que no l'ha fet efectiva fins avui.

Teodoro reconeix que, amb l'autorització judicial a la mà, els tècnics de la Generalitat no tenien cap obligació de notificar-li quan tenien la intenció d'executar-la.

A quarts d'onze i a migdia

ACPV ha perdut el contacte amb el repetidor d'Alginet a quarts d'onze i, una hora i mitja després, amb el de La Llosa de Ranes. Un dels tècnics de l'entitat ha explicat que és just el temps necessari perquè el personal de la Generalitat s'hagi desplaçat d'un repetidor a l'altre. 'No pot ser ni un problema de xarxa ni de la distribució de la senyal', ha dit.

Els dos repetidors, titularitat de la Fundació Ramon Muntaner, permetien que uns 150.000 teleespectadors poguessin veure els quatre canals digitals de la CCMA.

Tres repetidors tancats

El d'Alginet i la Llosa de Ranes són el segon i tercer que tanca la Generalitat Valenciana. La nit del 10 de desembre va tancar el de La Carrasqueta, que reemetia la senyal de TV3 a Alacant. El jutge li va negar l'entrada als repetidors de Gandia, Castelló i València.

 
Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA