VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DILLUNS, 21/07/2008 - 06:00h

La taula periòdica, explicada a YouTube

La Universitat de Nottingham obre un canal per als estudiants de química

YouTube és vist per la majoria d'usuaris com una plataforma d'oci i entreteniment. Vídeos de música, de programes de televisió, fragments de films i vídeos domèstics hi són majoria. Però alguns usuaris han descobert que aquesta plataforma té més utilitats que el simple entreteniment. Per exemple, pot ser una excel·lent eina educativa. La Universitat de Nottingham ha creat un canal per a explicar-hi la taula periòdica, un dels elements cabdals de la química.

Convençuts que els joves estudiants prestaran més atenció al YouTube que a un llibre de text gruixut, científics d'aquesta universitat han enregistrat vídeos on expliquen els diferents elements de la taula periòdica.

Els científics fan experiments amb els diferents elements químics i posen exemples pràctics fàcils d'entendre. Encara no hi ha tots els elements, però sí una bona colla: l'heli, el sofre, l'arsènic, l'oxigen... La intenció és de posar-los tots i que aquest sigui un canal educatiu i divulgatiu per a estudiants de diferents nivells.

 
+ Més notícies, a VilaWeb Tecnologia i Ciència.
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA