VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIMECRES, 11/06/2008 - 11:00h

La primera Trobada Blocaire d'Osona es farà divendres que ve a Tavèrnoles

A la taula rodona, hi participaran Vicent Partal i Raül Gordillo

Divendres que ve, 13 de juny a les 8 del vespre, es farà la 1a Trobada Blocaire d'Osona a la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Tavèrnoles. La trobada consistirà en una taula rodona amb debat posterior, en la qual intervindran el director de Vilaweb, Vicent Partal, el director de l'ACN, Saül Gordillo, i el regidor de CiU de Girona, Carles Puigdemont. El professor de la Universitat Ramon Llull, Enric Xicoy, moderarà la sessió.

L'acte servirà per inaugurar oficialment el portal d'Internet osonosfera.cat, que vol aplegar tots els blocaires osonencs. De moment, segons els promotors, n'hi ha més de dos-cents.

Després de l'acte, hi haurà un sopar-tertúlia al restaurant El Roquet (piscines) de Tavèrnoles obert a tothom que s'hi inscrigui prèviament. La inscripció es pot fer a osonosfera.cat.El preu del sopar és de 18 €.

La presentació a la premsa de la Trobada Blocaire es va fer dimarts a les 7 de la tarda a la Font del Desmai, l'escenari de les reunions que feien Jacint Verdaguer i els seus amics de l'Esbart de Vic, conegudes com les esbartades, per parlar i discutir sobre poesia. Sota la pluja, però amb bon humor i armats dels seus portàtils, hi van ser presents la majoria dels promotors de l'osonosfera: Joan Ballana, Carles Banús, Jordi Casals, Iñaki Escudero, Laia Jurado, Xavier Tornafoch...

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA