VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DILLUNS, 11/02/2008 - 11:19h

El PP aragonès veu com una victòria sobre el valencià que el programa electoral no inclogui el transvasament de l'Ebre

El PP aragonès veu com una doble victòria que el programa electoral (pdf) presentat dissabte no esmenti el transvasament de l'Ebre i que el secretari de Comunicació del partit, Gabriel Elorriaga, desacredités ahir l'intent dels dirigents valencians de fer creure la contrària. Els populars prometen de 'transferir els recursos sobrants disponibles de les conques excedentàries a les deficitàries', sense les paraules transvasament o Ebre.

El cap de llista per Alacant, Federico Trillo, va dir ahir al matí que un manual intern sí que ho preveia, però Elorriaga i la direcció aragonesa donen per cert que és un document caducat.

Les dues famílies populars han maldat durant força temps per imposar les tesis al programa electoral. El PP aragonès ha confirmat a VilaWeb que ha guanyat l'ultimàtum que va donar a la direcció estatal al novembre. Interpreta els moviments del PP valencià i murcià com un miratge per mantenir el discurs d'aquests últims anys, però no hi dóna més importància, oimés quan la direcció estatal li ha tornat a donar la raó.

La direcció estatal diu clarament que el compromís del PP amb la gent és el que consta al programa electoral i que cap manual intern no el pot modificar.

Uns i altres també deixen clar que estan disposats a transvasar l'Ebre, si es demostra que és excedentari, un pic se n'hagin proveit els territoris per on passa. Però aquest circumloqui no és el que propugnava la direcció valenciana des de feia anys.

El líder del PP valencià, Francesc Camps, ja es va guardar prou la setmana passada de parlar explícitament de transvasar l'aigua de l'Ebre, sinó que es va referir a la necessitat de garantir aigua per a tothom.

 
Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA