VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIUMENGE, 03/02/2008 - 00:02h

Un any sense Joan Pellicer

Vos oferim una entrevista en àudio feta pel programa 'L'empelt Verd' poc abans de morir

Joan Pellicer es va morir el 5 de febrer de l’any passat. Nascut el 1947 a Bellreguard, es llicencià en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València, exercí de professor universitari i s’especialitzà en etnobotànica. Els seus coneixements d'expert els donà a conèixer a través de diversos llibres i articles en aquest àmbit, i de diversos programes televisius a Canal 9 i Gandia Televisió. Des de VilaWeb Ontinyent vos oferim ara l’última entrevista concedida al programa l’Empelt Verd, de Ritmo FM, poques setmanes abans de la seua mort.

Pellicer va treballar a la Universitat Popular de Gandia com a professor, a més realitzava cursos i conferències sobre plantes i senderisme arreu del país. El 2002 va rebre el Premi d'Honor de Cultura Popular de l'Ajuntament de Pedreguer, abans, el 1999, havia rebut el Premi Bernat Capó de Cultura Popular, amb un treball d'etnobotànica publicat per Edicions del Bullent en dos volums: Costumari Botànic 1 i 2.
També és autor dels llibres Herbes medicinals al País Valencià, Herbari breu de la Safor, Lluors de Gaia: Paisatge i flora i fauna de la Safor, Bellreguard, verd esguard, Castells de la Safor, De la Mariola a la mar: Viatge pel riu Serpis, Flora pintoresca pel País Valencià, Meravelles de Diània: Paratges i paisatges de les comarques centrals valencianes, i Vademecum de remeis populars diànics.

 
+ Entrevista: Part I (mp3)
+ Entrevista: Part II (mp3)
+ Entrevista: Part III (mp3)
+ Entrevista: Part IV (mp3)
+ Entrevista: Part V (mp3)
+ Entrevista: Part VI (mp3)
+ Entrevista: Part VII (mp3)
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA