VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIUMENGE, 30/12/2007 - 06:00h

Albert Pla canta la seva “vida i miracles” a la Faktoria d’Arts

En el concert de divendres a la nova sala de Terrassa el cantautor sabadellenc va fer un repàs dels grans èxits des de l’any 89

Albert Pla va presentar a la comarca el seu nou disc “Vida i Milagros” en el qual es recullen cançons dels últims divuit anys de carrera de l’artista. El músic sabadellenc va actuar acompanyat de Diego Cortés a la guitarra i Judith Farrés al cajón i al clarinet. Sense concretar la data, l’Ajuntament va anunciar, fa uns dies, que Pla serà a l’Estruch pròximament presentant el seu últim espectacle “El malo de la película”.

Pla va recuperar “Papa jo vull ser torero” i “Sequia” del seu primer treball, “Ho sento molt”, juntament amb gairebé totes les rumbes de “No solo de rumba vive el hombre” i moltes de les cançons de “Veintegenarios”. Durant una hora i mitja el cantautor sabadellenc va estar totalment ovacionat per un públic que coneixia totes les lletres “Com en un concert de rock de veritat” cridava l’artista en una sala plena de gom a gom malgrat que el concert no estava inclòs en la seva agenda. Amb el seu característic sentit de l’humor entre cada cançó el sabadellenc va realitzar un recorregut per un repertori musical que contempla: flamenc, rock, teatre i poesia. A la meitat de l’espectacle el mestre Diego Cortés va fer una mostra del seu virtuosisme a la guitarra per a completar la satisfacció dels assistents. El trio Pla-Cortés-Farrés va deixar al calaix temes com "Pipí" i "El Gallo Eduardo el Montenegro", però va incorporar fins i tot una cançó del darrer espectacle "El malo de la película". Finalment el sabadellenc va acabar el recital complaent les peticions del públic en els bisos.

Les cançons del concert pertanyien a "Vida i Milagros" el nou disc de grans èxits produït per Quimi Portet i gravat amb músics de l’alçada de Carles Benevent, Jorge Pardo i Tino DiGiraldo fruït dels 18 anys de treball dalt dels escenaris del cantautor.

En la gira que aquest any Albert Pla ha realitzat per tot l’estat espanyol ha alternat els concerts de "Vida i Milagros" amb la presentació de El malo de la pel·lícula un espectacle audiovisual en el qual l’artista actua sobre una projecció acompanyat també per Judith Farrés. La de divendres va ser la darrera actuació del 2007 i de cara el pròxim any en té programades dues més a Almería i Granada i una a l’Hospitalet de Llobregat.

Amb Albert Pla la nova Faktoria d’Arts, que el cap de setmana passat va celebrar la festa d’inauguració, inicia la llista de concerts de la nova sala ubicada ara al carrer la Rasa de Terrassa.

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA