VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
M╔SVilaWebá Correu áClau
Vilaweb á
DIUMENGE, 30/12/2007 - 06:00h

Albert Pla canta la seva ┬“vida i miracles┬” a la Faktoria d┬’Arts

En el concert de divendres a la nova sala de Terrassa el cantautor sabadellenc va fer un rep├ás dels grans ├Ęxits des de l┬’any 89

Albert Pla va presentar a la comarca el seu nou disc ┬“Vida i Milagros┬” en el qual es recullen can├žons dels ├║ltims divuit anys de carrera de l┬’artista. El m├║sic sabadellenc va actuar acompanyat de Diego Cort├ęs a la guitarra i Judith Farr├ęs al caj├│n i al clarinet. Sense concretar la data, l┬’Ajuntament va anunciar, fa uns dies, que Pla ser├á a l┬’Estruch pr├▓ximament presentant el seu ├║ltim espectacle ┬“El malo de la pel├şcula┬”.

Pla va recuperar ┬“Papa jo vull ser torero┬” i ┬“Sequia┬” del seu primer treball, ┬“Ho sento molt┬”, juntament amb gaireb├ę totes les rumbes de ┬“No solo de rumba vive el hombre┬” i moltes de les can├žons de ┬“Veintegenarios┬”. Durant una hora i mitja el cantautor sabadellenc va estar totalment ovacionat per un p├║blic que coneixia totes les lletres ┬“Com en un concert de rock de veritat┬” cridava l┬’artista en una sala plena de gom a gom malgrat que el concert no estava incl├▓s en la seva agenda. Amb el seu caracter├şstic sentit de l┬’humor entre cada can├ž├│ el sabadellenc va realitzar un recorregut per un repertori musical que contempla: flamenc, rock, teatre i poesia. A la meitat de l┬’espectacle el mestre Diego Cort├ęs va fer una mostra del seu virtuosisme a la guitarra per a completar la satisfacci├│ dels assistents. El trio Pla-Cort├ęs-Farr├ęs va deixar al calaix temes com "Pip├ş" i "El Gallo Eduardo el Montenegro", per├▓ va incorporar fins i tot una can├ž├│ del darrer espectacle "El malo de la pel├şcula". Finalment el sabadellenc va acabar el recital complaent les peticions del p├║blic en els bisos.

Les can├žons del concert pertanyien a "Vida i Milagros" el nou disc de grans ├Ęxits produ├»t per Quimi Portet i gravat amb m├║sics de l┬’al├žada de Carles Benevent, Jorge Pardo i Tino DiGiraldo fru├»t dels 18 anys de treball dalt dels escenaris del cantautor.

En la gira que aquest any Albert Pla ha realitzat per tot l┬’estat espanyol ha alternat els concerts de "Vida i Milagros" amb la presentaci├│ de El malo de la pel┬Ěl├şcula un espectacle audiovisual en el qual l┬’artista actua sobre una projecci├│ acompanyat tamb├ę per Judith Farr├ęs. La de divendres va ser la darrera actuaci├│ del 2007 i de cara el pr├▓xim any en t├ę programades dues m├ęs a Almer├şa i Granada i una a l┬’Hospitalet de Llobregat.

Amb Albert Pla la nova Faktoria d┬’Arts, que el cap de setmana passat va celebrar la festa d┬’inauguraci├│, inicia la llista de concerts de la nova sala ubicada ara al carrer la Rasa de Terrassa.

á
tornar

Versiˇ per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA