VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIUMENGE, 19/08/2007 - 06:00h

La demolició de Can Fradera finalitza segons les previsions

Queda pendent l'enderroc de cases entre Santa Bàrbara i Alcalde Xifré

La demolició de les últimes cases que faltaven per enderrocar a l'illa de Can Fradera ha finalitzat segons les previsions, després que es desallotgés sense resistència els okupes que encara seguien als edificis. Després d'aquesta última fase només queda demolir l'illa de cases entre Santa Bàrbara i la Plaça Alcalde Xifré per un problema d'expropiació amb un dels bars de la mateixa plaça

L'operació ha finalitzat aquesta setmana després que els Mossos d'Esquadra desallotgessin sense resistència el col·lectiu okupa de les dues cases ocupades, situats en una de les cantonades de l'avinguda Martí Pujol.
El cos de policia ja havia desallotjat tres habitatges més la setmana passada.

"Quedarà tot tancat, i esperarem a fer les actuacions pertinents a l'illa de Can Fradera", ha explicat el regidor d'Urbanisme i Territori de l'ajuntament de Badalona, Jordi Serra.

Un cop finalitzades les demolicions, falta determinar els nivells del sòl per començar a edificar aquest gran terreny. L'espai es convertirà en un punt central de la ciutat, amb l'estació del metro i la construcció d'una nova plaça.

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA