VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DIJOUS, 16/08/2007 - 06:00h

Elvis sembla més viu que mai

Els seguidors commemoren els trenta anys de la mort del rei del rock

Trenta anys després de la seva mort, Elvis Presley factura més diners que no pas quan es trobava en el moment més alt de la seva carrera musical. La icona del rei del rock converteix en or tot allò que toca, i els qui gestionen el seu llegat ho saben prou bé. Elvis va morir als quaranta-dos anys a Graceland, la seva mansió de Memphis. En motiu d’aquest aniversari, s’han organitzat actes commemoratius a diferents punts del planeta.

A Memphis es preveu que s’hi acostin, al llarg d’aquesta setmana, 30.000 seguidors. Un dels actes principals és la vigília a la llum de les espelmes a Graceland la nit de dimecres a dijous i que es retransmet en directe per Sirius Satellite Radio, un canal que només emet música de l’artista.

També a Memphis un centenar de comerciants han reunit, en una exposició, tota mena d’objectes perquè els seguidors, arribats de tot arreu, puguin veure’ls. Tot el que hi ha té la llicència d’Elvis Presley Enterprises, empresa que administra la imatge del rei del rock.

A Berlin, l’exposició ‘El tresor del rei’ mostra les millors imatges dels concerts d’Elvis fetes pel fotògraf Ed Boja.

La revista Forbes assegura que Elvis és el segon músic mort amb més ingressos, per sota del cantant de Nirvana Kurt Cobain. Algunes de les seves cançons, com ‘Rubberneckin’ o ‘A little less conversation’, han tornat a ser número u a les llistes musicals els darrers anys.

 
+ Web oficial d'Elvis Presley.
+ Youtube: Vídeos d'Elvis Presley.
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA