VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DILLUNS, 25/06/2007 - 18:18h

Indústria atorga a la Generalitat Valenciana el multiplex que ha de permetre la recepció de TV3

Ara les dues Generalitats han de posar-se d'acord per a permetre la recepció mútua de TV3 i Canal 9

El Ministeri d'Indústria espanyol ja ha signat l'ordre ministerial que atorga a la Generalitat Valenciana 'de manera anticipada' la gestió d'un segon multiplex de caràcter autonòmic. El govern valencià havia exigit aquesta concessió com a pas previ per a signar un pacte amb la Generalitat de Catalunya que permetria la recepció legal de TV3 al País Valencià i de Canal9 al Principat. La Generalitat Valenciana decidirà quins canals van al nou multiplex, que segurament seran TV3 i Canal 33 segur i dos a decidir encara. Al Principat Canal9 i Punt2 emetran en un dels multiplex de TV3.

Amb aquesta concessió, el que fa el Ministeri d'Indústria espanyol és avançar la cessió d'un canal multiplex que, de fet, ja estava prevista per al moment en què els canals de televisió passin a emetre nomes en format digital, anomenat apagada analògica.

Tot i això, l'expedient sancionador (pdf) del govern valencià per multar Acció Cultural amb 300.000 euros, continua en marxa. El portaveu del govern valencià, Vicent Rambla, ja va deixar clar fa pocs dies que una cosa eren les negociacions perquè TV3 es veiés al País Valencià i una altra que l'expedient contra Acció Cultural.

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA