VilaWeb.cat
VilaWeb.tv
Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb  
DILLUNS, 11/12/2006 - 08:50h

ERC d'Arenys de Mar tanca el primer procés d'"Esquerra t'escolta!" amb prop de 200 aportacions

Aquesta iniciativa participativa té per objectiu recollir inquietuds dels arenyencs per elaborar el programa de cara a les properes eleccions municipals

El Mas Taxonera ha estat escenari aquest dissabte del darrer esmorzar obert que ERC d'Arenys de Mar ha organitzat a fi de poder intercanviar impressions amb arenyencs a títol individual. Al llarg d'aquests darrers mesos els participants han pogut aportar les seves demandes sobre temes com les polítiques de joventut i benestar social. En aquest sentit, un dels integrants de l'executiva local, Joaquim Doy, ha explicat a Vilaweb Arenys que "una de les coses que més ens ha sorprés ha estat la petició de tenir un centre per als joves similar a l'escorxador d'Arenys de Munt". En conjunt s'han posat sobre la taula prop de 200 propostes que el partit recollirà de manera més ordenada per elaborar el programa que ha de ser, segons la formació "l’eina que ens ha de marcar les polítiques dels propers anys a la nostra vila".

Joaquim Doy ha fet una valoració molt positiva de com s'ha portat a terme aquest procés participatiu "la participació ciutadana és complicada, però els esmorzars han tingut bona resposta i per tant supera amb escreix els objectius que ens havíem marcat en un principi".

L'alcaldable del partit, Joaquim Ponsarnau ha recollit al seu bloc algunes de les impressions d'aquest primer procés d'ERC t'escolta.

 
tornar

Versió per imprimirEnviar a un amic

CC

IQUA