| QuŔ Ús VilaWeb? - Publicitat - Correu - Versiˇ text - Mapa web - English |
| NotÝcies | Xats - F˛rums - Enquestes | dissabte, 24 de setembre de 2022

áCINQU╚ ANIVERSARI DE VILAWEB VILA DE GR└CIA

L'acte central del cinquŔ aniversari de VilaWeb Vila de GrÓcia, el 13 de marš de 2003, va enregistrar un ple absolut al Via Fora amb la presŔncia de representants locals d'entitats, partits polÝtics i internautes an˛nims. El director de VilaWeb, Vicent Partal, hi va destacar el carÓcter innovador de l'ediciˇ gracienca en els primers cinc anys d'hist˛ria i, en un discurs mÚs generalista, va defensar internet com a protagonista actual d'una revoluciˇ contra la retallada de llibertats. El vice-president del Districte de GrÓcia, Albert Musons, va assegurar que la hist˛ria de GrÓcia 'ja no es podrÓ explicar des d'ara sense aquest cd-rom', en referŔncia al nou producte que ha preparat VilaWeb Vila de GrÓcia amb motiu dels cinc anys de vida. El director de l'ediciˇ gracienca, Joan Tur, va aprofitar l'avinentesa per fer un repÓs als cinc anys d'activitat a la xarxa. L'acte es va tancar passada la mitjanit, amb les preguntes i comentaris dels comensals.
El sopar tert˙lia va servir, tambÚ, per presentar el cd-rom 1998-2003, que aplega 4.000 notÝcies i tots els dossiers especials que des del 15 de gener de 1998 fins al 31 de desembre de 2002 el peri˛dic electr˛nic gracienc ha publicat.Vicent Partal, director de VilaWeb, en la seva intervenciˇ havent sopat.

Albert Musons, en representaciˇ del Districte, va assegurar que internet encara li feia por.

A l'acte hi van assistir representants d'altres mitjans electr˛nics de la Vila, com Gracianet.org.

La gent de DeBarris tambÚ hi era.

A la taula principal, no hi cabia ni una agulla.

Albert BalanzÓ, amb el micro, va presentar l'acte, mentre que Joan Tur va fer una Ómplia repassada dels cinc anys de l'ediciˇ local de VilaWeb que dirigeix.

Els impulsors de VilaWeb Vila de GrÓcia i els convidats de la nit, al complet.

El Via Fora de Riera de Sant Miquel es va omplir per al sopar tert˙lia.
á
áAVUI A VILAWEB...

Palma, a punt per a la revetlla de Sant SebastiÓ

El llibre digital catalÓ a la recerca de mercat

La flama de la llengua catalana continua viva a Prada de Conflent
----------
+ Anar a portadaá á
Una producciˇ de Partal, Maresma & Associats. 1995 (La Infopista) - 2000