| Què és VilaWeb? - Publicitat - Correu - Versió text - Mapa web - English |
| Notícies | Xats - Fòrums - Enquestes | dilluns, 23 d'octubre de 2017

 CINQUÈ ANIVERSARI DE VILAWEB VILA DE GRÀCIA

L'acte central del cinquè aniversari de VilaWeb Vila de Gràcia, el 13 de març de 2003, va enregistrar un ple absolut al Via Fora amb la presència de representants locals d'entitats, partits polítics i internautes anònims. El director de VilaWeb, Vicent Partal, hi va destacar el caràcter innovador de l'edició gracienca en els primers cinc anys d'història i, en un discurs més generalista, va defensar internet com a protagonista actual d'una revolució contra la retallada de llibertats. El vice-president del Districte de Gràcia, Albert Musons, va assegurar que la història de Gràcia 'ja no es podrà explicar des d'ara sense aquest cd-rom', en referència al nou producte que ha preparat VilaWeb Vila de Gràcia amb motiu dels cinc anys de vida. El director de l'edició gracienca, Joan Tur, va aprofitar l'avinentesa per fer un repàs als cinc anys d'activitat a la xarxa. L'acte es va tancar passada la mitjanit, amb les preguntes i comentaris dels comensals.
El sopar tertúlia va servir, també, per presentar el cd-rom 1998-2003, que aplega 4.000 notícies i tots els dossiers especials que des del 15 de gener de 1998 fins al 31 de desembre de 2002 el periòdic electrònic gracienc ha publicat.Vicent Partal, director de VilaWeb, en la seva intervenció havent sopat.

Albert Musons, en representació del Districte, va assegurar que internet encara li feia por.

A l'acte hi van assistir representants d'altres mitjans electrònics de la Vila, com Gracianet.org.

La gent de DeBarris també hi era.

A la taula principal, no hi cabia ni una agulla.

Albert Balanzà, amb el micro, va presentar l'acte, mentre que Joan Tur va fer una àmplia repassada dels cinc anys de l'edició local de VilaWeb que dirigeix.

Els impulsors de VilaWeb Vila de Gràcia i els convidats de la nit, al complet.

El Via Fora de Riera de Sant Miquel es va omplir per al sopar tertúlia.
 
 AVUI A VILAWEB...

Palma, a punt per a la revetlla de Sant Sebastià

El llibre digital català a la recerca de mercat

La flama de la llengua catalana continua viva a Prada de Conflent
----------
+ Anar a portada   
Una producció de Partal, Maresma & Associats. 1995 (La Infopista) - 2000