| Què és VilaWeb? - Publicitat - Correu - Versió text - Mapa web - English |
| Notícies | Xats - Fòrums - Enquestes | dimecres, 28 de setembre de 2022

 1-D: CATALUNYA REBENTA (3)

Recull de vídeos de VilaWeb TV amb declaracions, impressions i visions de la manifestació de l'1 de desembre de 2007 a Barcelona, convocada per la plataforma Pel Dret de Decidir.

· El primer vídeo ofereix un resum de la manifestació, per copsar-ne l'ambient.· Al segon, VilaWeb TV hi entrevista algunes de les personalitats que han assistit a la manifestació de l'1 de desembre al centre de Barcelona. El president del Barça, Joan Laporta ('Ens manifestem pel nostre orgull com a catalans'); l'historiador Joan B. Culla ('És una qüestió de dignitat ciutadana demostrar que no ens mamen el dit'), el vocal del CGPJ, Alfons López Tena; l'actor Carles Canut; el president d'Òmnium, Jordi Porta, i el coordinador d'ACPV, Toni Gisbert.· Al tercer, hi parla Jaume Sobrequés, director del Museu d'Història de Catalunya i militant socialista. Es mostra molt crític amb l'absència del PSC a la manifestació, es declara obertament independentista i considera que la mobilització va més enllà de les infrastructures.· Al quart, les entrevistes són amb l'ex-president de la Generalitat Jordi Pujol, Artur Mas (CiU), Josep-Lluís Carod-Rovira (ERC) i Jordi Guillot (ICV).· El cinquè vídeo ofereix un fragment de la lectura del manifest per part del jurista i vocal del CGPJ
Alfons López Tena i de l'historiador Oriol Jorqueras.· I al sisè apareix l'actor Toni Albà reclamant el dret de poder continuar veient TV3 al País Valencià. 
 AVUI A VILAWEB...

Palma, a punt per a la revetlla de Sant Sebastià

El llibre digital català a la recerca de mercat

La flama de la llengua catalana continua viva a Prada de Conflent
----------
+ Anar a portada   
Una producció de Partal, Maresma & Associats. 1995 (La Infopista) - 2000