| Què és VilaWeb? - Publicitat - Correu - Versió text - Mapa web - English |
| Notícies | Xats - Fòrums - Enquestes | dissabte, 24 de setembre de 2022

 ESPECIALS

# Acampallengua 2002
En aquest especial es pot trobar el programa complet, un fòrum de debat i l'accés a l'acampada virtual de l'Acampallengua 2002, organitzat per Joves de Mallorca per la Llengua.

# Boicot a Warner
Campanya de pressió a la productora nord-americana Warner perquè no s'oposi a la traducció del film 'Harry Potter i la pedra filosofal', estrenat a les pantalles del país el 30 de novembre de 2001.

# Atacs contra Nova York i Washington
Reportatge fotogràfic especial amb les principals imatges dels atacs amb avions comercials contra el World Trade Center de Nova York i el complex militar del Pentàgon a Washington, l'11 de setembre del 2001. A més, a Nosaltres.Com podeu trobar també els dossiers informatius especials Atacs contra Nova York i Washington i Ossama Bin Laden i el conflicte afganès.

# Campanya contra el Banc Mundial a Barcelona
Tota la informació sobre les activitats del moviment antiglobalització de Barcelona contra la cimera que el Banc Mundial tenia previst celebrar a la capital catalana el 25 de juny. Seguiment de la campanya, imatges i manifestacions organitzades, amb un especial èmfasi en la repressió policial contra les principals activitats convocades.

# 11 de setembre de 2001
Pàgina oficial de la Comissió Onze de Setembre que, per segon any consecutiu, s'ha encarregat d'organitzar els principals actes de la diada nacional catalana. Per al 2001, a més de la tradicional manifestació de la tarda, la comissió ha organitzat un concert a l'Arc del Triomf amb la presència de Lluís Llach, Pedro Guerra, Zen Zila i Brams.

# Al Tall, 25 anys en directe
Informació sobre el disc recopilatori dels 25 anys d'aquest grup del País Valencià. A més, conté informació sobre el concert organitzat a l'abril a Barcelona en homenatge a Al Tall.

# No a la desfilada militar a Alacant
La celebració del Día de las Fuerzas Armadas espanyoles a Alacant, el 2 de juny del 2001, ha estat contestada per la Plataforma Antimiliarista d'Alacant, que ha organitzat nombrosos actes de protesta i manifestacions. En aquest reportatge podeu trobar des dels manifestos antimilitaristes fins al calendari d'activitats, passant per un fòrum de debat i unes propostes de monument alternatives a la del soldat de lleva prevista pel Ministeri de Defensa.

# Núvol sense rumb...
Núvol sense rumb... és un projecte del jove viatjant Guillem de Jòdar i Tubau i VilaWeb per seguir, pam a pam, el viatge que aquest barceloní ha començat el maig del 2001 per Mèxic i l'Amèrica Central. Cada setmana, en Guillem enviarà notes i apunts de les etapes del viatge, amb recomanacions i impressions dels indrets que visita.

# Amunt València: tots som a Milà
Per segon any consecutiu, el València ha arribat a la final de la Lliga de Campions. Enguany, s'enfronta al Bayern de Munic a Milà. Des del reportatge especial de VilaWeb podeu conèixer més a fons els dos equips i visitar Milà i l'estadi de San Siro.

# 25 d'abril al País Valencià
La commemoració del 25 d'abril del 2001 al País Valencià ha coincidit amb les paraules del rei Juan Carlos I sobre la no-imposició del castellà sobre altres llengües peninsulars i d'Amèrica. Al reportatge es pot seguir, també, l'actualitat de la massiva manifestació del 5 de maig pels carrers de València, i la prohibició d'usar la plaça de Bous per a l'espectacle de cloenda.

# Acampallengua 2001
Com ja és habitual, VilaWeb ha col·laborat amb l'associació Joves de Mallorca per la Llengua en la creació de l'Acampallengua digital. La proposta consisteix a plantar la vostra tenda virtual en alguns dels carrers de Felanitx, seu de la trobada presencial del 2001.

# Fularada 2001
La Fularada és la festa anual que organitza el moviment laic Escoltes Catalans. Hi participen els joves i infants que en són membres i, de manera especial, les seves famílies. L'edició del 2001 s'ha fet a Rubí (Vallès Occidental).

# Trobada d'Escoles en Valencià 2001
Reportatge especial que recull les diverses activitats organitzades per la Federació d'Escola Valenciana amb motiu de la quinzena trobada d'escoles en valencià al País Valencià.

# Oscars 01
La cerimònia dels Oscars és el principal esdeveniment cinematogràfic de l'any. Des de VilaWeb hem creat un especial amb les pel·lícules i actors i actrius nominats, fòrums de debat i enllaços relacionats.

# Especial Ramon Barnils
La mort del periodista i professor Ramon Barnils, el març del 2001, ha representat la pèrdua d'una de les ments més lúcides, àcides i independents de la societat catalana. En aquesta pàgina especial es recullen alguns dels seus nombrosos textos publicats, així com una breu biografia i altres dades de la seva vida.

# Per la dignitat de la dona: no a la "Miss España 2001"
La celebració, el gener del 2001, del certamen "Miss España 2001" a la ciutat de Xàtiva va generar un cert moviment de rebuig. A les crítiques contra el masclisme subjacent en aquesta mena de certàmens, els opositors també hi van afegir denúncies directes contra l'alcalde per perseguir les mostres contràries a la celebració.

# Són catalans, no són il·legals
Dossier especial al voltant de la tancada d'immigrants en esglésies del país durant el gener i el febrer del 2001, per reclamar la retirada de la llei d'estrangeria i sota la consigna de "papers per a tothom".

# Freixenet: València parla com tu
Campanya engegada el Nadal del 2000 contra els anuncis de l'empresa de cava Freixenet, pel seu menysteniment de la realitat lingüística del País Valencià.

# Catalunya contra Lituània
Per quart any consecutiu, el desembre del 2000 Barcelona va veure jugar la selecció catalana de futbol. En aquest cas, contra Lituània, a la qual va derrotar per un contundent 5-0. Des d'aquest reportatge especial podeu seguir tots els detalls del partit, jugat al Camp Nou.

# Deu anys sense Joan Lorente
Especial de VilaWeb al voltant del desè aniversari de la mort de Joan Lorente i Costa, que va dedicar la vida al món del cinema i la pedagogia.

# Ernest Lluch
Reportatge especial de VilaWeb amb motiu de l'assassinat, a mans d'ETA, de l'ex-ministre de Sanitat espanyol Ernest Lluch. Inclou informació actualitzada de les reaccions i les manifestacions de protesta, com també un fòrum per recollir l'opinió dels lectors.

# Festa del cinquè aniversari de VilaWeb
El 2000 es va celebrar el cinquè aniversari de VilaWeb. A la tardor, l'aniversari es va commemorar amb una festa presencial al Convent dels Àngels de Barcelona.

# Diada de l'11 de setembre de 2000
Per l'Onze de Setembre de 2000, VilaWeb va voler participar de manera activa en la Diada. En aquest dossier especial, es pot llegir el manifest de la Comissió Onze de Setembre, veure imatges en video dels diferents actes i es va poder escoltar l'acte central de la Diada, retransmés en directe per VilaWeb.

# Primera Entrada Virtual de Moros i Cristians
Amb motiu de les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent, a l'agost del 2000 es va organitzar una Entrada Virtual, una web festera en la que es podia elegir el bàndol en que volia participar, moros o cristians, o ser un músic de la banda.

# La Flama del Canigó arriba per Internet
La nit de Sant Joan del 2000 VilaWeb va difondre la Flama de Canigó.
Des de VilaWeb Perpinyà es va iniciar la distribució de la Flama, difosa a través del correu electrònic per tot el país.

# Especial contra la desfilada militar a Barcelona
Com a protesta per la desfilada militar que l'exèrcit espanyol va realitzar a Barcelona el 27 de maig de 2000, VilaWeb va preparar un dossier especial. Aquí trobareu el manifest anti-desfilada, fotografies i vídeos del desallotjament de la plaça d'Espanya, la marxa anti-desfilada en la que fins ara han participat 4.153 internautes i altres apartats relacionats amb la protesta.

# Aniversari dels 5 anys de Vilaweb
El 8 de juny de 1995 celebrarem el cinquè aniversari del naixement de VilaWeb. Per celebrar-ho vam recuperar la primera pàgina nostra, que llavors s'anomenava la Infopista. També podeu entrar al fòrum especial sobre la "Memòria de VilaWeb" i llegir un estudi sobre la presència del català a la xarxa.

# Especial eleccions 12 de març del 2000
El 12 de març del 2000 es van celebrar les eleccions al Congrés i al Senat de l'Estat espanyol. VilaWeb va fer un especial amb els resultats obtinguts a les diferents parts del país.
També vam crear un dossier informatiu on es van recollir les notícies de la campanya electoral.

# 24 hores del 2000. La cinquena edició
El 8 de febrer del 2000 vam fer una nova edició de les 24 hores de VilaWeb. A la cinquena edició els internautes podien navegar per les 24 webs escollides, una per hora. També hi ha el reportatge sobre la "Navegació en colla", on s'explica el que va passar a la sessió de navegació col·lectiva que va acollir el Palau de la Virreina de Barcelona.
Personatges coneguts van navegar en companyia de col·lectius diversos i van compartir les seves experiències a la xarxa.

# Catalunya contra Iugoslàvia
Per quart any consecutiu, el desembre del 1999 Barcelona va veure jugar la selecció catalana de futbol. En aquest cas, contra Iugoslàvia, a la qual va derrotar per 1-0. Des d'aquest reportatge especial podeu seguir tots els detalls del partit, jugat a l'Estadi Olímpic de Montjuïc de Barcelona.

# Especial eleccions 17 d'octubre del 1999
El 17 d'octubre del 1999 es van celebrar les eleccions al Parlament de Catalunya. VilaWeb va fer un especial informant puntualment sobre les dades electorals que es van generar.
Aquest especial acompanyava el dossier especial que es va crear al cercador Nosaltres.com.

# Especial eleccions 13 del juny del 1999
El 13 de juny del 1999 es van celebrar eleccions al Parlament Europeu, així com també eleccions municipals, autonòmiques al País Valencià i a les Illes Balears, i al Conselh Generau d'Aran. VilaWeb va fer un especial informant puntualment sobre les dades electorals que es van generar.

# 24 Hores a VilaWeb. La festa dels internautes
El 8 de febrer del 1999 es van tornar a celebrar les 24 Hores de VilaWeb. Va ser la quarta edició i es va destacar sobre la resta de les anteriors perhaver celebrat a través d'un xat -organitzat juntament amb Localret- una trobada amb 50 alcaldes i regidors dels Països Catalans. A la web també es va publicar una enquesta sobre el perfil de l'internauta català, i un reportatge sobre "Un dia a la vida de VilaWeb", elaborat per l'Escola de Fotografia de la Fundació Politècnica de Catalunya, i amb la col·laboració de les VilaWeb locals.

# Catalunya contra Nigèria
Per tercer any consecutiu, el desembre del 1998 Barcelona va veure jugar la selecció catalana de futbol. En aquest cas, contra Nigèria, a la qual va derrotar per un contundent 5-0. Des d'aquest reportatge especial podeu seguir tots els detalls del partit, jugat a l'Estadi Olímpic de Montjuïc de Barcelona.

# La tarifa plana a Europa
Arreu d'Europa s'està estenent amb força el moviment a favor de la tarifa plana per accedir a Internet. A l'Estat espanyol, Alemanya i Itàlia ja s'han fet vagues per aquest motiu i se'n preparen en altres llocs. VilaWeb Informàtica ha creat un servei especial des d'on s'informa sobre l'estat d'aquesta reivindicació a tot el continent. Hi trobareu notícies i enllaços a les principals organitzacions que promouen les protestes.

# La fi d'una era?
La República Federal d'Alemanya va votar el diumenge 27 de setembre del 1998 en unes eleccions que van representar la fi del període en què Helmut Khol va dirigir la política alemanya des del seu càrrec de canceller. Aquest especial va cobrir els aspectes més importants de les eleccions.

# Preguntes bàsiques del Windows 98
Amb motiu de la sortida del Windows 98 el 25 de juny del 1998, VilaWeb va respondre a les cinc preguntes més bàsiques sobre el nou sistema operatiu de Microsoft.

# Mundial de França 98
Durant el mesos de juny i de juliol del 1998 el món sencer va gaudir amb el Campionat Mundial de Futbol de França, on la selecció amfitriona es va endur el trofeu de millor selecció, després de guanyar la gran favorita, el Brasil. En aquest especial es va recollir cada selecció, cada jugador, les notícies diàries que es van produir, els estadis, i un espai interactiu especialment desenvolupat per aquest mundial.

# Referèndum a l'illa de la pau
El 22 de maig del 1998 es votaven en referèndum els acords de Stormont, que obrien una sortida dialogada al conflicte armat més llarg de l'Europa occidental. Els acords van rebre el suport d'una àmplia majoria al conjunt de l'illa, i des de VilaWeb oferíem un extens dossier, amb prou informació per poder analitzar i entendre el conflicte.
22 de maig del 1998

# Forza Juve!
La Juventus de Torí i el Reial Madrid van jugar la final de la Lliga de Campions de la UEFA. Des de VilaWeb vam donar el nostre suport massiu a l'equip italià, tot i que després fos el madrileny qui va guanyar la primera copa "en color".
20 de maig del 1998

# Acampallengua Digital
Durant el cap de setmana del 25 i el 26 d'abril del 1998 es va dur a terme l'Acampallengua, organitzada per Joves de Mallorca per la Llengua. Des deVilaWeb Mallorca us vam oferir la possibilitat de participar-hi virtualment, plantant-hi la vostra tenda de campanya.
25-26 d'abril del 1998

# Sant Jordi 98
Per la Diada de Sant Jordi aquest dossier especial us parla bàsicament del món del llibre a través de totes les adreces clau i demana als crítics literaris més coneguts l'opinió sobre els llibres publicats recentment.
23 d'abril del 1998

# Les religions a Internet
Amb motiu de la setmana santa us oferim Les religions a Internet, un repàs a la presència de les religions a la xarxa.
Abril del 1998

# Oscars 98
Les edicions de VilaWeb a Girona i Los Angeles, així com el cinema Ieti, la Teranyina Gironina i la Cartellera han creat una web especial, Oscar 98, on podeu trobar ja tota la informació sobre els premis i les pel·lícules que hi participen.
Març del 1998

# La jornada de 35 hores setmanals
L'aprovació per l'Assemblea Francesa de la jornada laboral de 35 hores setmanals ha reobert una intensa discussió sobre si és una mesura efectiva per disminuir l'atur. VilaWeb us proposa unes pàgines especials on podeu trobar els enllaços essencials per entendre la polèmica, una selecció d'articles de premsa i les opinions sobre el tema de les principals forces polítiques i socials. La vostra opinió, la podeu expressar també des d'un fòrum de debat especial.
Febrer del 1998

# Nagano 98
La ciutat japonesa de Nagano és la seu dels Jocs Olímpics d'Hivern, els darrers del segle i els més cibernètics que s'han celebrat mai. Aquesta pàgina especial us ofereix les dades principals sobre els Jocs i els enllaços més importants.
Febrer del 1998

# Un diumenge a VilaWeb
Per tercer any consecutiu VilaWeb ha convocat els internautes a explicar a través de 24 webs (una per hora) què fan un dia a Internet. En aquesta ocasió, concretament, què fan un diumenge a VilaWeb.
8 de febrer del 1998

# Algèria, el mes de l'horror
El mes del Ramadà és especialment violent a Algèria per l'acció dels grups integristes islàmics contra la població civil i la repressió desencadenada per l'exèrcit. Aquest dossier us explica les claus del conflicte.
Gener del 1998

# VilaWeb Nadal
Som al Nadal i Cap d'Any, i des de les diverses edicions de VilaWeb hem preparat un seguit d'activitats per fer la festa. Des d'aquests enllaços es pot accedir a totes les pàgines que s'han creat i participar en les diverses activitats.
Desembre del 1997

# Torna la selecció
Catalunya i Bulgària han jugat un partit internacional a Montjuïc, que ha acabat 1 a 1, però que ha estat molt més que un partit de futbol. Des de VilaWeb vam fer el seguiment del matx en directe, amb fotografies, cròniques, declaracions i una enquesta sobre quin ha estat el millor jugador de la selecció nacional.
23 de desembre del 1997

# Homenatge a Nadal Batle
La sobtada mort de qui va ser el rector de la Universitat de les Illes Balears, Nadal Batle, ha commòs la societat mallorquina. Des de VilaWeb hem retut un merescut homentage a un home que va canviar l'illa entenent que la societat de la informació és la gran aposta del futur i usant aquesta aposta per dignificar la llengua i la cultura catalanes.
Desembre del 1997

# Mostra de Revistes en Català 1997
L'Associació de Publicacions Periòdiques en català organitza tot al llarg de l'any una Mostra de Revistes en Català que incorpora una Mostra Virtual des de la Plaça de VilaWeb. La mostra es podrà visitar a Girona (8-11 maig), Palma (15-18 maig), Tarragona (29 maig-1 juny), Perpinyà (4-7 setembre), Barcelona (9-12 octubre), Valéncia (23-26 d'octubre) i Lleida (20-23 novembre).
Any 1997

# La Nació Digital
Amb motiu dels vint anys del Congrés de Cultura Catalana, VilaWeb i la Fundació Congrés de Cultura Catalana us conviden a un debat sobre el futur del país en relació amb les noves tecnologies, sota el nom de La Nació Digital. Aquest debat serà la base de la ponéncia que es llegirà en l'acte commemoratiu del congrés, el mes de desembre.
9 d'octubre del 97 - 14 de desembre del 97

# Correllengua 97
El Bloc Jaume I i VilaWeb us conviden a participar en el Correllengua 97. Aquest any el Correllengua es fa per comarques i els organitzadors han integrat VilaWeb com la comarca 22. Vosaltres ens ajudeu a definir els límits d'aquesta comarca amb un missatge d'adhesió on apareixerà el nom del vostre poble o ciutat.
Octubre del 1997

# Escòcia, yes!
El seguiment del referéndum per a la restauració del Parlament autònom d'Escòcia amb totes les dades sobre aquest país i el procés electoral.
Setembre del 1997

# Diana, un adéu anglès
L'enterrament de Diana de Gal·les ha causat una forta sotragada a Anglaterra. VilaWeb us ofereix una recapitulació dels fets i les webs més importants.
Setembre del 1997

# Euskal orrialdea
La mort del regidor del PP Miguel Ángel Blanco ha encès una intensa reacció de fúria a tot l'Estat. VilaWeb vol intentar amb aquestes Pàgines basques acostar-vos a la complexa realitat d'Euskadi a través dels enllaços a tots els partits, grups i associacions d'aquell país.
Juliol del 1997

# Cinc estels vermells sobre el port Victòria
El primer dia de juliol del 1997 Hong Kong retorna a la sobirania xinesa. VilaWeb ofereix una guia de les cerimònies i els enllaços principals per seguir en directe l'esdeveniment.
Juny del 1997

# Sopar pel futur i per la unitat del català
El divendres 13 de juny s'ha fet a l'Hospitalet de Llobregat un sopar en suport de la unitat del català i el futur de la llengua. El sopar ha estat organitzat per l'Associació per a les Noves Bases de Manresa i ha comptat amb el suport de VilaWeb a través d'un sopar virtual on els vilawetans han proposat diversos menús.
Juny del 1997

# Premis actors i actrius valencians 1997
La nit del 12 de maig es lliuren a València els premis de l'Associació d'Actors i Actrius Professionals del País Valencià. La gala es fa al Teatre Olympia i també a la Plaça de VilaWeb, des d'on podeu accedir a la web especialment creada.
Maig del 1997

# La web de la Recopa
VilaWeb i El Mundo Deportivo han creat una web especial per fer el seguiment de la final de la Recopa de Futbol del 1997, que juguen dimecres 14 de maig el Futbol Club Barcelona i el Paris Saint Germain.
Maig del 1997

# La nit dels Oscar
El món del cinema torna a preparar-se per a la gran nit dels Oscar, la matinada del 24 al 25 de març. A VilaWeb hem preparat una àrea especial per estar al corrent de les pel·lícules que hi competeixen i dels cinemes dels Països Catalans on es projecten.
Març del 1997

# Eleccions a Andorra
El diumenge 16 de febrer el Principat d'Andorra ha celebrat eleccions generals, amb la victòria de la Unió Liberal. VilaWeb i Diari d'Andorra s'han unit per oferir a través d'Internet el seguiment de la nit electoral.
Febrer del 1997

# 24 hores, un dia a Vilaweb
La festa anual del nostre barri ha tingut lloc aquest any el 7 de febrer amb una participació que ha triplicat el volum de l'any anterior. La web de les 24 Hores és aquí.
Febrer del 1997

# Lliurament dels premis 31 de Desembre
VilaWeb TV ha retransmès des de Mallorca la cerimònia de lliurament dels premis 31 de Desembre, lliurats anualment per Obra Cultural Balear.
Desembre del 1996

# 30 anys de renovació pedagògica al País Valencià
El Moviment Cooperatiu d'Escola Popular ha creat aquesta exposició sobre els 30 anys de renovació pedagògica al País Valencià. L'exposició s'ha pogut visitar el desembre del 96 a VilaWeb i al Club Diari Levante.
Desembre del 1996

# SOS pels Grans Llacs
La situació a la frontera del Zaire amb Ruanda i Burundi és extrema. Arreu del país han començat les mobilitzacions exigint una actuació internacional per aturar la crisi. VilaWeb no en pot quedar al marge i us proposa un seguit d'activitats.
Desembre del 1996

# Què penseu dels periodistes?
Amb motiu del Congrés dels Periodistes Catalans us convidem a opinar sobre el paper de la premsa en la nostra societat. Ho podeu fer des d'aquesta pàgina.
Desembre del 1996

# Les eleccions americanes a VilaWeb
Les eleccions als Estats Units són importants no sols pel mateix país, sinó per a tot el món. Per això des de VilaWeb hem organitzat un seguit d'activitats al voltant d'aquest esdeveniment. Informació, xats, retransmissions i, fins i tot, unes votades...
Novembre del 1996

# Pel reconeixement legal de la unitat de la llengua!
El Bloc de Progrés Jaume I i Acció Cultural del País Valencià han tornat a organitzar el Correllengua, una cursa de relleus per la unitat del català que recorre tot el País Valencià i una part de la Franja i el Principat. Tal com ja vam fer l'any passat, VilaWeb s'ha fet càrrec d'organitzar la Columna Internet del Correllengua. Es va tractar de formar una cadena de missatges en suport als milers i milers de valencians que van ser als carrers per portar la torxa de la unitat. Llegiu els missatges rebuts des d'aquesta pàgina.
Octubre del 1996

# Variacions per la igualtat
Una exposició, organitzada per SOS Racisme, on artistes gràfics i escriptors defensen la tolerància i el respecte a la diversitat. Aquesta exposició formava part de la programació de les Festes de la Mercè de Barcelona i la podíeu trobar també a la Pia Almoina, al costat de la catedral.
Setembre del 1996

# Retransmissió de l'11 de Setembre
VilaWeb i Catalunya Informació van retransmetre en directe la celebració dels 20 anys de la primera Diada en democràcia, des de Sant Boi. Durant la vesprada es van anar creant successives pàgines amb els discursos dels oradors i fotografies, alhora que es connectava amb el senyal de Real Audio de Catalunya Informació.
Setembre del 1996

# Revetlla de Sant Joan
El 24 de juny VilaWeb es va unir als milers de pobles d'arreu dels Països Catalans que celebraven la revetlla de Sant Joan. Ho va fer amb una festa on no mancava cap ingredient: un pregó a càrrec de Jordi Vendrell, la música de la Salseta del Poble Sec, la Flama, enviada per e-mail des del Canigó, i una foguera on cremà la vella Infopista, que acabava de fer un any, per deixar pas a VilaWeb.
Juny del 1996

# Exposició Joan Subirats
Joan Subirats inaugurà la Galeria Virtual de Vilaweb. Aquest artista, que té la majoria de la seva obra en col·leccions privades, hi exposà el nucli central del seu treball. Subirats, bon coneixedor d'Internet, no cal oblidar que ha estat un dels pioners d'aquest país a introduir el disseny gràfic a la xarxa, ha construït un recorregut circular per la galeria virtual molt propici per a una bona navegació artística.
Juny del 1997

# Festa d'inauguració
La Plaça de VilaWeb la vam obrir animant-vos a tafanejar les pàgines personals de 20 persones clau en el món d'Internet, 20 convidats a una especial festa d'inauguració... No hi són tots el que hi haurien de ser, perquè volíem posar pàgines personals i no adreces de correu. De gent imprescindible en aquest món d'Internet, n'hi ha molta. No vam localitzar les pàgines, per exemple, de Nicholas Negroponte, Josep Saldaña, Al Gore, Jordi Vendrell, Siscu Sapena, Bill Gates (umm...), Lluís Reales, Ricard Vaqué, Núria Almirón, Jaume Ciurana, J. A. Martos, Francesc Martí... i de tants i tants altres que han aportat el seu temps i els seus coneixements a la millora de la xarxa. Amb tots ells voldríem, a més, representar-vos tots vosaltres. En definitiva, els qui la feu possible. Aquell mes de maig la vella Infopista s'havia consolidat en els mil usuaris diaris. Havia passat molt de temps des d'aquelles primeres setmanes en què cent usuaris a la setmana era el somni a assolir. I això us ho devíem a tots vosaltres. Per això volíem que aquesta petita festa virtual fos entesa com un reconeixement cap a vosaltres de tota la gent que hem treballat al llarg d'aquests mesos a La Infopista.
Maig del 1996

# La crònica del 1996
Els enllaços essencials de l'any que ha posat Internet en boca de tothom.
Resum del 1996

# Com se cerca a Internet?
Consells i petites astúcies per treure el màxim profit dels sistemes de recerca a Internet.
1996

# La vaga contra telefònica
El diumenge 26 de gener diversos usuaris d'Infovía van convocar una vaga amb la pretensió de forçar la creació d'una tarifa plana per l'ús d'aquest servei i per millorar les seues prestacions. La gent del barri va ser convidada a definir-se, a explicar si pensava que la convocatòria era oportuna, a comentar el servei que ofereix Telefónica, etcètera. Aquí teniu els missatges que es van rebre.
1996

# Per molts anys Subi!
Joan Subirats va morir el 17 d'abril del 1997. El 22 de desembre del 1996 va celebrar el seu últim aniversari d'una manera virtual. No és una metàfora. Visita el seu laberint particular on trobareu la millor selecció de boleros. I no et perdis la seva darrera exposició virtual a Internet. La nostra postal de felicitació.
1996

# Per molts anys Luis Ángel!
Celebrem els 50 anys del periodista Luis Ángel Fernández Hermana. Tants anys com en té l'ENIAC, Déu meu... Luis Ángel és un dels periodistes més interessants del país i ha fet una feina constant de difusió d'Internet. Especialment a través de la pàgina telemàtica d'El Periódico, de la seua web en.red.ando i de dotzenes de conferències i debats. Cliqueu aquí per llegir els missatges de felicitació que el nostre amic Luís ha rebut.
1996
 
 AVUI A VILAWEB...

Palma, a punt per a la revetlla de Sant Sebastià

El llibre digital català a la recerca de mercat

La flama de la llengua catalana continua viva a Prada de Conflent
----------
+ Anar a portada Nosaltres.Com

----------

----------
Més serveis: cercador de correus, donar d'alta la teva web, novetats, ... ALTRES MITJANS

# Avui
# Barcelona TV
# BBC News
# Canal 9
# Catalunya Ràdio
# Clarín
# CNN
# Com Ràdio
# Diari d'Andorra
# Diari de Girona
# Die Welt
# Ebre Digital
# El Mundo Deportivo
# El País
# El Periódico
# El Temps
# Els Matins amb Josep Cuní
# Empordà en Línia
# France Info
# France Press
# Jerusalem Post
# La Repubblica
# La Vanguardia
# Le Monde
# Levante
# Osona al Dia
# Publico
# Ràdio Valira
# Ràdio i Televisió d'Andorra
# Regió 7
# Reuters
# Russia Today
# Segre Ràdio
# Segre
# The New York Times
# The Times
# The Washington Post
# TVC
Una producció de Partal, Maresma & Associats. 1995 (La Infopista) - 2000