| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 23 d'agost de 2019


dimecres, 11 de febrer de 2009
>

L'exposició «9 rutes modernistes prop de Barcelona» recala a ReusN.B.. Reus

+ La mostra s'ha instal·lat a l'entrada de la biblioteca central Xavier Amorós. Foto: EL PUNT

El Patronat Municipal de Turisme de Reus i la Diputació de Barcelona han portat a la biblioteca central Xavier Amorós l'exposició itinerant 9 rutes modernistes prop de Barcelona, que es podrà visitar fins al 28 de febrer. L'exposició està formada per uns plafons que expliquen les nou rutes amb textos i fotografies dels principals edificis i manifestacions artístiques relacionades amb el modernisme de cada municipi. Les rutes són: Sitges en el temps del modernisme; Terrassa, industrial i modernista; El Vallès Oriental: el modernisme a les cases d'estiueig; El modernisme a l'Alt Penedès. Un passeig entre vinyes ; Modernisme al Maresme: el llegat de Lluís Domènech i Montaner i Josep Puig i Cadafalch; L'Alt Berguedà: el modernisme de Gaudí a la natura; El Baix Llobregat. De Gaudí al modernisme popular; Manresa: modernisme i art déco; i Reus, la ciutat de Gaudí.

Tots els municipis que formen part d'aquesta xarxa modernista, creada per la Diputació de Barcelona, són d'aquella demarcació a excepció de Reus, que en forma part com a ciutat convidada.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.