| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 15 de novembre de 2019


dijous, 5 de febrer de 2009
>

La Cambra de Girona vol recuperar Wizz Air i buscar més serveis aeris amb França

Es considera que els canvis a Spanair poden ser beneficiosos

MÒNICA CABRUJA. Girona
L'AGI, on hi ha la Generalitat, la Diputació de Girona i la Cambra de Comerç de Girona, està fent gestions per intentar portar nous vols a l'aeroport de Girona i recuperar-ne alguns que han marxat, com és el cas del que feia la companyia Wizz Air a Polònia i Bulgària. La Diputació i la Cambra mantenen que els canvis a Spanair poden beneficiar l'aeroport.


+ Passatgers baixant d'un vol de Ryanair, a l'aeroport de Girona. Foto: MANEL LLADÓ

El president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, va explicar ahir, en una roda de premsa, que l'AGI està treballant per incrementar els serveis aeris que ofereix l'aeroport de Girona. «Caldria potenciar les connexions amb França i no es descarta recuperar vols que ara no es fan, com els de Wizz Air. També estem fent gestions per tenir un vol amb Rússia. Aquestes accions són molt importants, tant per a l'àmbit turístic com per a l'empresarial», va destacar Espadalé.

La compra d'Spanair, per part d'un consorci d'empresaris catalans i institucions catalanes, es valora amb optimisme. El president de la Cambra de Comerç de Girona manté que es tracta d'una notícia molt bona. «L'empresariat català hi ha jugat fort i això ens pot ajudar per establir sinergies molt aprofitables», va destacar.

El president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, es mostra convençut que això pot ser beneficiós per a l'aeroport de Girona. Vilert va manifestar ahir, en un acte informatiu sobre les accions del Patronat de Turisme, que considera que aquests canvis «no només obren la possibilitat de recuperar el vol Girona-Madrid amb aquesta companyia, sinó també de poder plantejar més vols amb altres destinacions de l'Estat espanyol».AJUTS DEL PLA RENOVE
El president de la Cambra de Comerç de Girona; el president de l'àrea de Comerç i Turisme de la Cambra, Enric Dotras, i el president de la comissió de Turisme, Rafael Martín, van presentar ahir els ajuts del pla Renove de turisme 2009 i van anunciar que es faran jornades adreçades als empresaris. Pel que fa a les perspectives turístiques per a aquesta temporada estiuenca, es van mostrar optimistes i van destacar que esperen que els resultats siguin similars a l'anterior.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.