| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 23 de març de 2019


dimecres, 4 de febrer de 2009
>

El grup de Llorenç del Penedès Plou Com Mai guanya el concurs Ebre Musik 2008

Migthy Toxic Boy i The Mirror Eyed Doll s'emporten el segon i tercer premi

EL PUNT. Tortosa
El grup de pop rock Plou Com Mai de Llorenç del Penedès (Baix Penedès) s'ha emportat el primer premi de la setena edició del concurs Ebre Musik Ciutat de Tortosa organitzat per l'àrea de Joventut del consistori i que es va realitzar del 26 de setembre al 28 de novembre del 2008. En aquesta edició hi van participar un total de dotze grups provinents d'arreu de la demarcació de Tarragona i també de les Terres de l'Ebre. Els altres dos guardonats són Migthy Toxic Boy i The Mirror Eyed Doll.


+ L'actuació de Plou Com Mai a la sala Cool de Tortosa. Foto: EL PUNT

La crítica ha dit d'ells que busquen «un so fresc i directe» i que saben combinar a la perfecció contundència i sensibilitat, dos conceptes d'entrada antagònics. Siga com siga, el jurat de l'Ebre Musik ha triat com a guanyador de la setena edició del concurs de música Ciutat de Tortosa, que té com a objectiu buscar nous talents dins el panorama musical del territori i del país, Plou Com Mai, grup de pop rock de Llorenç del Penedès. El premi té una dotació econòmica de 2.000 euros i la promoció del grup pels escenaris de les Terres de l'Ebre durant el 2009.

Els altres dos classificats són els tarragonins Migthy Toxic Boy, que també s'inscriuen dins l'ampli ventall d'estils que engloba el pop rock, però que incorporen dins el seu repertori musical, de clara influència anglosaxona, sons i matisos de caire indie. I els reusencs The Mirror Eyed Doll, que ja van quedar com a segons classificats en la sisena edició de l'Ebre Musik. La seua música és un rock metàl·lic potent però amb tocs melòdics. Aquests dos grups han aconseguit el segon i tercer premi, valorats en 900 i 600 euros respectivament.

En l'Ebre Musik 2008, que es va celebrar del 26 de setembre al 28 de novembre del 2008 al ritme d'un concert per divendres a la sala Cool de Tortosa, hi van participar un total de dotze grups de procedència diversa. Així al marge dels premiats també hi van tocar Febrero (Tarragona), Inmoonere (Reus), La Troupe (Tortosa), Main Road (Reus), Mahogo (Alcanar), Sumum Krater (Tarragona), Unlogic (Valls), Venus Diablo (Tarragona) i Xeic (Rasquera). Entre els estils hi ha des del pop fins a l'ska, passant pel reggae. NOTÍCIES RELACIONADES

>Disc recopilatori

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.