| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 26 de març de 2019


diumenge, 11 de gener de 2009
>

Xevi Vilaró exposa a Los Angeles

L'artista cellerenc porta a l'Art Show un tríptic amb una pantalla de plasma

XAVIER CASTILLÓN. La Cellera de Ter
L'artista cellerenc Xevi Vilaró, un dels valors emergents de la nova creació gironina amb més projecció internacional, portarà a la fira californiana Los Angeles Art Show un tríptic de grans dimensions, pintat a l'oli sobre metacrilat, que integra un televisor de plasma plantejat com l'única finestra d'un habitatge oberta a la realitat.


 Foto: X.V.

 Foto: X.V.

+ Tres fragments del tríptic que Xevi Vilaró portarà a Los Angeles. Foto: X.V.

La fira Los Angeles Art Show tindrà lloc al centre de convencions de la ciutat californiana entre el 21 i el 25 de gener. Xevi Vilaró hi serà present amb la seva obra gràcies a la prestigiosa galeria d'Alfredo Ginocchio –abans coneguda com Praxis– a la capital mexicana, on el jove artista cellerenc (1975) ja ha exposat les seves pintures un parell de vegades.

D'altra banda, la galeria gironina Giart serà l'única de l'Estat espanyol present en aquesta fira internacional d'art, que aquest any arriba a la catorzena edició. Vilaró també està vinculat a Giart, i amb aquesta galeria presentarà un altre tríptic en la mateixa línia que el de Los Angeles a la fira Art Madrid, que tindrà lloc a la capital de l'Estat del 12 al 16 de febrer.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.