| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 18 de novembre de 2019


dimecres, 31 de desembre de 2008
>

Transformar la crisi en oportunitatopinió . President de l'Agrupació de Comerciants El Centre

JOSEP MARIA NOGUER..

En aquests moments en què s'està parlant, dia sí, dia també, d'una realitat en què la paraula crisi encapçala la majoria de titulars que ens arriben i llegim, en un moment de tempesta econòmica que sembla que se'ns vol emportar a tots, el comerç gironí ha d'afrontar el present amb la mentalitat que ens ha dut a ser el que som: un comerç fort i unit, engrescat en noves formes d'arribar al client i captivar-lo, amb les idees clares: perquè el que ens caracteritza és el que ens farà resistents a aquest període de crisi, que no és el primer que superem i del qual sortirem més enfortits.

Així mateix, sóc de l'opinió i estic convençut que hem de concebre i afrontar aquesta situació com una oportunitat a aprofitar, perquè és el moment de continuar treballant en tot allò que ens identifica: la qualitat, el bon servei, l'exclusivitat, l'especialització, la formació, en pro d'un mateix objectiu: l'excel·lència comercial.

Per aquest motiu, malgrat els temps convulsos en què vivim, tinc el ferm convenciment que afrontem el futur en una bona direcció, gràcies a la dinamització d'un nou eix comercial dins del nostre territori i fora de les nostres comarques. Un eix comercial en el qual han de prevaldre els nostres trets diferencials, que són la riquesa del nostre model comercial català i gironí.

La paciència i fins i tot la tranquil·litat ens han d'acompanyar en aquests temps convulsos, perquè sabem que la bona gestió dels nostres negocis és la garantia de la superació de les traves actuals.

No és moment de relaxar-nos en la contemplació d'allò que ja hem aconseguit o bé, al contrari, d'aturar-nos perquè les notícies no són esperançadores: hem d'estar orgullosos dels reptes superats i, si cal, també hem de recórrer a ells per veure i adonar-nos d'allò que som capaços. Des de la nostra agrupació us engresquem, novament, a renovar el compromís amb el comerç, l'associacionisme, perquè nosaltres, que també som i formem part de la nostra ciutat, com ella, mirem endavant.

Hem d'estar orgullosos dels reptes superats i adonar-nos del que som capaços


 NOTÍCIES RELACIONADES

>Consum més sostenible

>Temps de transformació

>El progrés mal entès

>Hi haurà tempesta

>No caure en el fatalisme i el desànim

>Convertim-nos en aprenents

>Missatges positius

>Setanta expedients de regulació, la mitja ampolla buida

>Un mal any

>opinió . Director de zona de Caixa Catalunya

>Un any singular i complex

>La crisi ha servit sovint els darrers mesos d'excusa a Joan Antoni Poch per treure'n la punxa i ironitzar sobre la situa...

>Previsions poc encoratjadores

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.