| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 25 de maig de 2019


dimarts, 30 de desembre de 2008
>

Barcelonès Nord. L'Ajuntament haurà d'abonar 0,60 euros per cada vehicle que creui el port

Està tot a punt perquè es pugui travessar la infraestructura de franc a partir d'aquest dijous

SARA MUÑOZ. Badalona
L'Ajuntament de Badalona haurà d'abonar a la societat Marina Badalona 60 cèntims per cada vehicle que travessi el port de la ciutat a partir de dijous, 1 de gener, dia en què entra en vigor la decisió d'aixecar la barrera de franc a tots aquells turismes que només vulguin creuar la infraestructura. El conseller delegat de Marina Badalona, Juan Felipe Ruiz, ha enviat una carta a l'alcalde de la ciutat informant-lo de les tarifes vigents i preguntant-li amb quina periodicitat pensa l'administració local liquidar la factura. D'altra banda, Marina Badalona ha confirmat que tot està a punt per activar la mesura el primer dia de l'any.


+ Creuar les barreres del port en cotxe serà gratuït a partir de dijous, 1 de gener. Foto: S.M.

Els conductors dels vehicles que a partir del proper dijous, 1 de gener, només vulguin creuar el port de Badalona sense romandre a la instal·lació hauran de treure el tiquet en el control de l'entrada (el punt on hi ha la barrera) i, abans de sortir, l'hauran de convalidar al control de l'altra banda del port. No caldrà, així doncs, baixar del cotxe i passar pel caixer. Tothom disposarà de deu minuts per creuar la instal·lació de franc.

Actualment, aquesta acció té un cost per al ciutadà de 60 cèntims. A partir de dijous l'operació tindrà el mateix preu però varia la persona o ens que es farà càrrec de la despesa. A partir del primer dia del nou any serà l'Ajuntament de Badalona qui haurà de desembutxacar 60 cèntims per cada vehicle que travessi la infraestructura, estigui o no conduït per un veí de la ciutat.

Aquest és el preu que ha fixat Marina Badalona (societat mercantil que gestiona el port i que està integrada per l'Ajuntament de Badalona i pel Consell Comarcal del Barcelonès) i que és ni més ni menys que l'actual cost de l'accés portuari. No hi haurà cap rebaixa. El conseller delegat de Marina Badalona, Juan Felipe Ruiz, ha enviat una carta a l'alcalde de Badalona, Jordi Serra, on s'indica el preu de la decisió d'aixecar la barrera i li pregunta amb quina periodicitat pensa l'administració local liquidar el deute amb Marina Badalona.

La decisió de facilitar el pas gratuït dels vehicles pel port es va prendre en el darrer consell d'administració de Marina Badalona, amb el suport de l'Ajuntament i del Consell Comarcal. La Federació d'Associacions de Veïns de Badalona s'havia marcat aquesta fita com a objectiu prioritari. NOTÍCIES RELACIONADES

>Barcelonès Nord. Una mesura provisional

>L'Ajuntament pagarà 60 cèntims per cada vehicle que creui el port

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.