| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 18 de juny de 2024


diumenge, 28 de desembre de 2008
>

Una forta onada entra en un bar de Platja d'Aro i malfereix l'amo i tres clients

Una mena de tsunami va arrasar El Rincón del Sevillano

TURA SOLER. Platja d'Aro
Una forta onada que va irrompre divendres al bar El Rincón del Sevillano del passeig marítim de Platja d'Aro va provocar ferides greus a l'amo del local, el popular Paco Sánchez, El Sevillano i a tres clients. Els ferits van haver de ser hospitalitzats i el bar va quedar destrossat. El cop de mar, «un tsunami» segons els afectats, va causar danys a altres locals.+ «El Rincon del Sevillano» va quedar tan destrossat que s'ha hagut de tancar. Foto: LLUÍS SERRAT.
Eren pels volts de les 6 de la tarda. Diversos clients prenien la seva consumició al bar del passeig marítim regentat per Paco Sánchez Muñoz, conegut com El Sevillano, personatge molt popular perquè va ser rei del Carnestoltes i perquè, juntament amb el seu company, Juan Manuel Cifuentes, van estrenar el registre d'unions civils a Platja d'Aro. De sobte, una onada amb una força virulenta va irrompre al local i va colpejar contra la barra, la paret i el terra les persones que hi eren. Quatre van patir traumatismes: fractures de pelvis, tòrax, tíbia... Paco Sánchez va ser una de les persones que va patir ferides i va haver de ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els altres ferits van ser tres clients, que inicialment van ser traslladats a l'hospital de Palamós. Posteriorment, però, un dels ferits que tenia fractures més greus també va ser traslladat al Trueta. El company de Sánchez, que també era al local, i altres clients van resultar il·lesos. L'impacte de l'onada va arrasar tot el local i va rebotre cap a la part de darrere de l'edifici un piano que hi havia instal·lat. El local va haver de ser tancat i no es preveu que pugui obrir durant força temps. El cop de mar, «un tsunami» segons la definició d'alguns testimonis, també va causar danys importants a altres locals del passeig marítim, que van patir trencadisses de vidres i danys al mobiliari. També va quedar molt malmès el passeig mateix: la sorra va desaparèixer i la força del mar va arrencar les papereres. A Platja d'Aro també van haver de ser evacuats els veïns de dos blocs d'edificis perquè havien quedat inundats, però no hi va haver més ferits.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Una onada de nou metres

>L'embat del mar a Cadaqués.

>Desperfectes a Sant Feliu.

>El temporal respecta força Lloret

>Palamós: salten del cotxe a temps

>L'odissea del Super Fast Galicia

>«A l'Escala ja ho vèiem a venir»

>La mala mar provoca la mort de tres persones a Catalunya i una al País Valencià

>Aïllats a la Coromina

>Sense llum ni aigua

>Trànsit reobert a la frontera, amb dificultats de circulació per la neu acumulada

>El desastre de Tossa.

>El pitjor temporal en molts anys deixa un rastre de devastació a la Costa Brava

>Barca enfonsada i badada a Portbou

>Els internautes surten a navegar

>433 sortides dels bombers

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.