| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 12 de novembre de 2019


diumenge, 21 de desembre de 2008
>

CiU vol «una altra manera de fer» per GironaDANI VILÀ. Girona

+ La campanya de CiU ahir al matí a la Rambla de Girona. Foto: D.V.

El grup municipal de CiU a Girona va començar ahir una primera jornada pública a la Rambla de la capital gironina per conèixer de manera directa les inquietuds i demandes de la ciutadania, amb el lema «Les coses poden canviar» i convençuts que la federació nacionalista tindria «una altra manera de fer» política per la ciutat. La iniciativa d'ahir és un primer acte d'un seguit d'accions que CiU vol fer en els pròxims mesos per diversos barris de Girona.

El portaveu del grup municipal de CiU, Carles Puigdemont, va considerar: «El contacte directe amb els ciutadans permet mostrar les nostres propostes i una manera diferent de fer política.» L'acte d'ahir es va centrar en els pressupostos del 2009, en què Puigdemont va reiterar que no responen a les necessitats reals de la crisi econòmica actual i critica «la baixa inversió en infraestructures». Com ja havia fet l'últim ple municipal, Puigdemont també va acusar de «falta d'idees» l'equip de govern per decidir quins projectes es finançaran amb els 16 milions d'euros que arribaran amb el pla d'inversió local provinent de l'Estat. La millora de la zona del Montessori, la reforma de la plaça Marquès de Camps, millores a les Pedreres, Vista Alegre o Palau, així com la reforma del Modern són algunes de les propostes de CiU.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.