| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 4 de desembre de 2023


divendres, 19 de desembre de 2008
>

Les obres de la ciutat esportiva de Blanes estan aturades i l'Ajuntament ja no sap quan podrà inaugurar-la

Només falta col·locar tres parquets i l'alcalde desconeix per què no es fa

JORDI COLOMER. Blanes
Embolica que fa fort. La inauguració del pavelló de la ciutat esportiva de Blanes prevista per a principis d'any no serà possible perquè les obres s'han aturat quan només faltava posar-hi parquets a tres de les pistes. L'Ajuntament ha preguntat reiteradament a l'empresa Gisa el perquè de l'aturament de les obres, però no ha obtingut cap resposta. L'alcalde, Josep Trias (CiU), culpa exclusivament del problema Gisa i reconeix que no sap quan es podrà inaugurar el pavelló.


+ El pavelló de la ciutat esportiva està gairebé acabada, però trigarà a poder-se inaugurar. Foto: JOAN SABATER

«És segur que al gener o al febrer no estarà a punt», va reconèixer l'alcalde, que va criticar durament la gestió de l'empresa Gisa, responsable de la direcció tècnica i el control de l'obra. «El problema és la nefasta gestió de Gisa; havien de controlar que tot es fes i que no es desviés el pressupost», va assegurar. Sobre el perquè no es col·loquen els parquets de tres pistes, Trias va afirmar que només sap que «algú ha donat l'ordre que no es col·loquin», però va admetre que la causa més probable de l'aturament de les obres és que hi falten diners, tot i que Gisa no ha informat de les causes tot i ser interpel·lada per aquest tema.

Aquesta aturada de les obres provocarà un endarreriment de la inauguració fins a una data que ja ningú no s'atreveix a donar. L'altre tema pendent, que no entra dins el que és l'obra, és l'equipament de les instal·lacions amb cistelles, porteries i material d'aquest tipus. Com que el Consorci de l'Illa de Blanes no té diners per pagar-ho i cap administració sembla disposada de moment a ficar-hi diners, Trias reconeix que l'Ajuntament es plantejaria equipar el pavelló de la ciutat esportiva amb material del pavelló vell per tal que es pogués fer la inauguració. Ara, però, amb l'aturament de les obres, aquest problema passa en un segon terme, ja que sense parquets no es pot fer res.

Ara, dia 14 de gener hi ha reunió del Consorci de l'Illa de Blanes, que presideix el mateix alcalde de Blanes, i s'espera que totes les administracions implicades, l'Ajuntament, la Diputació i el govern català, cerquin les solucions econòmiques necessàries per tal de desencallar una obra de vital importància per a la ciutat de Blanes. NOTÍCIES RELACIONADES

>Critiques de l'oposició

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.