| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 17 d'abril de 2021


dimecres, 17 de desembre de 2008
>

Una polèmica amb mobilitzacions
L'abril del 2007, i després de la primera informació pública, la Generalitat comunicava als alcaldes de les Preses i de la Vall d'en Bas que havia estudiat els dos traçats de la variant de les Preses –escollits d'onze propostes de traçat prèvies–. Segons la carta que els va fer arribar, afirmava que la millor opció era el traçat oest en direcció Olot i soterrar-lo un quilòmetre per reduir l'impacte visual i acústic al seu pas pel poble de les Preses.

En la mateixa carta, no obstant, Política Territorial apostava perquè finalment l'opció que s'acabés prenent fos una opció de consens.

El cert és que la carta va aixecar molta polèmica a la Vall d'en Bas, fins al punt que es va dur a terme una tractorada en la qual va participar fins i tot l'alcalde, Miquel Calm.

L'anunci que es tornarien a estudiar i millorar les dues opcions, però, va calmar els ànims. Aquesta és la feina que s'ha de presentar ara. NOTÍCIES RELACIONADES

>Les obres de l'N-II entre Sils i Maçanet estaran aturades com a mínim un any més

>La Generalitat enllesteix els dos possibles traçats de la variant de les Preses amb les propostes locals

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.