| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 9 de desembre de 2023


dilluns, 15 de desembre de 2008
>

Un lladre agredeix i apunta al cap amb una pistola un dels empleats de la gasolinera de TivissaJ. MEDINA. Móra la Nova

Un moranovenc que treballa a la gasolinera del terme municipal de Tivissa, situada lluny del poble, va ser abordat divendres, quan faltaven deu minuts per a les dues del migdia, per un atracador armat que li va robar els diners de la caixa que havia fet durant el matí, la cartera i el telèfon mòbil. Miquel Pedret, de 53 anys, comptava els diners a l'oficina de la gasolinera, i de cop i volta un desconegut li va apuntar una pistola al clatell. L'agressor li va demanar que es gités a terra, i tot seguit va començar a clavar-li puntades de peu a les cames. Després va posar-li un genoll a l'esquena i amb la pistola apuntant-lo al cap va començar a regirar-li les butxaques. L'atracador va veure damunt la taula de l'oficina els bitllets que el treballador estava comptant de la recaptació del matí, i va robar tots els diners (uns 800 euros).

Miquel Pedret va explicar als Mossos que uns minuts abans de l'ensurt un altre home havia entrat per preguntar-li on eren els serveis. Els Mossos d'Esquadra van assegurar-li que era un atracament premeditat, i que, probablement, qui li havia preguntat pels lavabos també havia controlat la situació i era company de l'atracador. Pedret va sentir que poc abans que l'atracador irrompés a la gasolinera l'home que havia anat al lavabo marxava ràpidament en cotxe. El company del torn de tarda de la gasolinera va arribar pocs minuts després de l'incident i va decidir perseguir l'atracador amb el seu vehicle. L'agressor, en veure que el vehicle s'aturava, va llançar-se darrere d'una tanca de protecció de la carretera i va apuntar amb la pistola l'empleat que l'havia seguit, el qual va decidir recular i tornar-se'n a la gasolinera.

Per sort Pedret només va rebre un parell de contusions. NOTÍCIES RELACIONADES

>Apunten al cap amb una pistola un empleat de la gasolinera de Tivissa

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.